≫ 

Majka stavila sinu diktafon u ranac, pa se zaprepastila kad je čula kakvo zlostavljanje trpi njeno dete

Kada je Milisa shvatila da joj sin iz škole dolazi vidno uznemiren, odlučila je da u njegovu školsku torbu stavi uređaj za snimanje

  • 14

Dvanaestogodišnji Kemden Dejvis iz Bejton Roga u američkoj saveznoj državi Luizijani ima dijagnostifikovan autizam, ali ga je majka upisala prošle godine u školu Hope Academy koja se reklamira kao škola za osobe s posebnim potrebama.

Za razliku od vakcina - ovo zaista može da izazove autizam kod dece, upozoravaju stručnjaci

Kada je Milisa shvatila da joj sin iz škole dolazi vidno uznemiren, odlučila je da u njegovu školsku torbu stavi uređaj za snimanje kako bi otkrila šta se događa na nastavi. Ono što je na njemu čula, zaprepastilo ju je. Kemden je bio zlostavljan u školi, ali to nisu činila druga deca, kao što je majka sumnjala, već profesori.

– Došlo mi je da vrištim i plačem koliko je bilo baš loše. Pomisao kako sam sina svaki dan slala onde, a da nisam znala šta se događa me dotukla – rekla je očajna majka nakon što je otkrila kako se dve profesorke ponašaju prema njenom sinu, a zbog čega su i dobile otkaz u školi, prenosi vecernji.hr.

Sve je počelo kada je majka primetila da se dečakovo ponašanje promenilo, postao je agresivan, depresivan i nasilan. Požalila se školskom odboru, ali oni nisu ništa učinili, pa je majka odlučila da uzme stvar u svoje ruke. U torbu mu je ubacila diktafon i snimala šta se događa u školi.

– Da vidimo šta bi radili s njim u j... javnoj školi. Ne bi izdržao ni minute – čuje se na snimku dok mu na drugoj profesorka prigovara zato što ne piše i zbog toga mu brani da sedi s drugim učenicima. Direktorka škole Liza Stoun odmah je dala otkaz dvema profesorkama i izvinila se za incident.

VIDEO Da li rijaliti programi podstiču decu da budu nasilna? Evo učesnice srpskih rijalitija koja ne može poslužiti za uzor:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tanja

    25. april 2018 | 10:23

    Savrsena majka.Odgovorna.Posvecena svom detetu.Cedtitam na tom potezu.I ja bi to uradila.Za sada nema potrebe.Mama je genijalna.

  • Lazarinho

    25. april 2018 | 08:23

    Baton rouge francuski naziv. Luizijana je savezna drzava sa najvecom populacijom francuskih iseljenika I cita se Baton ruz

  • Mira

    25. april 2018 | 07:42

    Voleli bi celi transkript. Mozda se radi o maminom razmazenku koji, ocigledno, ide u privatnu skolu i ponasa se neprikladno. Reccnik uciteljice je neprimeren, to je posebna prica, ali ne bi bilo lkose da sporvedete anonimnu anketu sa cuiteljicama i prof. u privatnim skolama, da vidite sta se sve dopusta deci da bi placala skolarinu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA