Žena sa sela, uslikana sa motikom preko ramena, pljunuta Donald Tramp (FOTO)

Jedan sedi u Beloj kući i lider je slobodnog sveta, drugi živi u skromnijoj kući u ruralnom delu Španije, ali toliko su slični kao da su blizanci razdvojeni na rođenju, napisao je jedan korisnik na Tviteru

  • 5

Žena iz Španije odjednom je postala slavna na društvenim mrežama zbog neverovatne sličnosti sa američkim predsednikom Donaldom Trampom.

Nakon što je novinarka, koja je izveštavala o poljoprivedi u severozapadnom delu Španije, objavila na Instagramu fotografiju Dolores Leis, usledili su brojni komentari i pitanja u vezi sa dotičnom ženom.

Melanija Tramp dobila voštanu figuru u muzeju Madam Tiso: Da li vam liči na prvu damu? (FOTO) (VIDEO)

Dolores Leis je na fotografiji obučena u radno odelo, sa motikom preko ramena, a oni koji su je videli, pronašli su neverovatnu sličnost sa Trampom, piše Dejli mejl. Fotografija je nastala na njenoj farmi u Nantonu.

- Izgleda da je moja fotografija daleko otputovala. Mislim da je to zbog moje boje kose - rekla je Dolores za jedan španski medij.

Dolores nije ni sanjala da će postati svetski poznata Foto: AP/Tanjug

Od kako je stekla slavu na društvenim mrežama, Dolores su pitali da komentariše spolju politiku SAD-a i međunarodna pitanja, iako je ona više zabrinuta kako da se izbori sa bubama koje su napale njen krompir u bašti.

Žena koja neverovatno podseća na Trampa već 40 godina je u braku i ceo život živi u Kabani de Bergantinos. Za razliku od američkog predsednika, ne koristi mobilni telefon i ne zanimaju je društvene mreže.

- Nikada nisam bila zainteresovana da imam mobilni telefon, ali mi ćerke često pokazuju stvari sa interneta. Rekle su mi da će moja slika postati poznata, ali nije mi jasno zašto - otkrila je ona.

Međutim, korisnici na društvenim mrežama nisu mogli da ne vide sličnost između predsednika SAD i žene iz Španije.

Za razliku od Trampa, Dolores ne koristi mobilni telefon Foto: AP/Tanjug

- Jedan sedi u Beloj kući i lider je slobodnog sveta, drugi živi u skromnijoj kući u ruralnom delu Španije, ali toliko su slični kao da su blizanci razdvojeni na rođenju - napisao je jedan korisnik na Tviteru.

Drugi je dodao da je na fotografiji "predsednik Tramp kada poseti Španije i uradi foto sešn", dok je jedna devojka napisala "da je sigurna da je Dolores vrlo fina dama, ali je pravo prokletstvo što liči na Trampa".

VIDEO: Bivša žena američkog predsednika sletela u Beograd

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Suza

    26. april 2018 | 18:59

    Manite Trampa, pogledajte ovu vrednu ženu! Pozdrav za gospodju!

  • Jeretik

    26. april 2018 | 14:20

    Gde je muzevljeva slika , isti Melanija ?

  • Čika Jova

    26. april 2018 | 12:46

    Za razliku, žena je lepša. Foto šop, pa mu stavite njenu garderobu i videćete. Ona je za njega vrh.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA