Prekinuli su je dok je oralno zadovoljavala momka u vozu, a onda je krenula da šamara putnike

Nepoznata mlada žena (36) oralno je zadovoljavala svog partnera (38) u berlinskom vozu u nedelju ujutro i to ispred ostalih putnika, među kojima je bilo i dosta dece

  • 10

U jednom vozu u Berlinu nedavno se dogodila nesvakidašnja scena i to usred bela dana. Mlađa žena oralno je zadovoljavala svog partnera, naočigled ostalih putnika, među kojima je bilo i dece, a kada ju je jedna devojka zamolila da prestane, nepristojna putnica ju je ošamarila.

Nepoznata mlada žena (36) oralno je zadovoljavala svog partnera (38) u berlinskom vozu u nedelju ujutro i to ispred ostalih putnika, među kojima je bilo i dosta dece, prenosi Dejli Mejl.

>>> Vrela akcija u automobilu na parkingu usred bela dana: Seks je bio u toku, a onda su naišli policajci i prekinuli zabavu (VIDEO)

Na ponašanje joj je prva prigovorila jedna devojka (18) koja ju je zamolila da prestane. Umesto da se osvrne oko sebe i posluša savet, 36-godišnjakinja je devojku napala i udarila šakom u lice.

Printskrin: Youtube

U odbranu udarenoj devojci skočio je 19-godišnji momak koji je takođe zaradio udarac u glavu. Ubrzo su i ostali putnici skočili i uhvatili pomahnitalu ženu, a jedan od njih povukao je ručnu kočnicu za slučaj opasnosti i zaustavio voz.

Par je pobegao, ali je policija ubrzo pronašla i uhapsila ženu. Njen partner se dobrovoljno predao.

Kako su oboje odbili testiranje na alkohol, prisilno im je izvađena krv, a potom su pušteni na slobodu.

VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA