≫ 

Devojke u Srbiji su poludele za svilenim trepavicama, a nisu svesne koliko su opasne! Lekari imaju važnu poruku za sve njih

Šta živi na veštačkim trepavicama, teško može da se nasluti

  • 6

Dramatičan pogled, elegantan mig i spas od umrljanih obraza, ako vam suza slučajno krene, mogu vam doneti veštačke trepavice. Možda ih baš zbog toga sve više devojaka u Srbiji nadograđuje, odbijajući da se bakće s lepkom i maskarama. Ipak, lekari imaju veoma važno obaveštenje za sve devojke koje pribegavaju ovom triku za ulepšavanje.

Ova JEZIVA stvorenja gamižu po vašim trepavicama! A što najgore, mogu da vam zagorčaju život (FOTO) (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Nakon nekoliko poseta jednom salonu u kome se ove ekstenzije rade, jedna devojka se lekaru požalila zbog problema sa vidom. Njene oči su stalno oticale, suzile i nesnosno je svrbele. Ništa nisu vredele lažne trepavice - oči su joj bile dve nabubrele, crvene loptice.

Foto: Wikipedia/ Ran Yuping et al.

Doktor Kešini Parbu iz Oftamološkog instituta u Orlandu dao joj je dijagnozu od koje joj se okrenuo stomak: njene trepavice bile su zaražene demodeksom, vrstom grinje koja živi na folikulama dlaka, piše Mirror. Ovaj mali organizam uglavnom napada pse, ali dve vrste koje žive na čoveku poznate su kao "trepavične grinje".

U učionice i školsko dvorište u Kragujevcu uvukle se ogromne zmije! Gmižu između klupa, đaci i profesori zanemeli od straha

- One se zakopaju na folikuli dlake i hrane se njome. Infekcija nastaje kada se namnože. Do ovoga može doći ako saloni ne čiste svoje pincete i drugu opemu kako treba ili čak ako se šminka ne skine dovoljno dobro - rekao je ovaj lekar.

Svojim pacijentkinjama on savetuje da koriste medicinki odobrene preparate za skidanje šminke.

VIDEO: Ova devojka ima dizajniranu vaginu

Daljinac

(D.D.S./Mirror)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • nina

    4. maj 2018 | 23:27

    Ako se redovno umiva i vodi racuna o higijeni, nece imati problema, ali mi smo vise nego lenja i ne tako cista nacija..sminkaju se ne umivene, stavljaju parfeme i dezodoranse na neokupano telo..trepavice su tu najmanji problem.

  • Komsija

    4. maj 2018 | 22:58

    Trepavice, nokti, grudi, usne, nos... na kredit svasta koriguju... upecaju nekog dasu da ih servisira... i onda komšija kriv sto je dete ružno kad se rodi? A šta komšija ima sa tim kad majku ni rođena majka ne može da prepozna!

  • xxx

    4. maj 2018 | 23:11

    Samo izazivajte prirodu svilenim trepavicama,silikonima,botoksima,hijaluronima,posle je djavo kriv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA