Možda i najbolji posao na svetu: 10.000 dolara da slikate zalazak sunca

Slike uhvaćene tokom puta biće izložene na sajtu, na društvenim mrežama i na zidovima hotela

  • 0
Zalazak sunca na Pacifiku Foto: AP/Tanjug

Ukoliko planirate da ove godine letujete na nekom interesantnom mestu kako biste, između ostalog, napravili zanimljive fotografije za instagram, možete od toga i da zaradite, jer jedan vam jedan američki lanac hotela nudi priliku da zaradite ozbiljan novac.

Lanac hotela "Days Inn" traži ljude koji će putovati Amerikom i fotografisati zalaske sunca, a moguća zarada iznosi 10.000 evra. Zvuči dobro, zar ne? Još je bolje ako se u obzir uzme činjenica da su spremni da ovoliki novac isplate za samo mesec dana rada.

Facebook sprema masivnu reorganizaciju - sve se deli na 3 ključne stvari

- Ponesite zaštitu od sunca, jer ćete ovog meseca fotografisati zalaske sunca u najosunčanijim gradovima SAD - od jutarnje joge u San Dijegu, do plovidbe u sumrak u Majamiju i sa još mnogo romaničnih momenata između - stoji na sajtu ovog hotela.

Potrebno je napraviti što više fotografija zalazaka, Foto - Ilustracija: Pixabay

Kao da to nije dovoljno, dobićete i reklamu za fotografije koje naprvaite, jer će slike uhvaćene tokom puta biti izložene na sajtu, na društvenim mrežama i na zidovima hotela.

Svi troškovi putovanja su plaćeni, uz stipendiju od 10.000 evra, a nepohodno je samo da ste amaterski fotograf sa smislom za avanturu, da imate više od 21 odine i da živite u SAD. Rok za prijavu je 20. maj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA