Šta sve nismo mogli da čujemo na kraljevskom venčanju, a oni su šaputali i pokazivali jedni drugima?

Saznali smo šapat koji mikrofon nije uhvatio

  • 1

Taman kad smo mislili da smo saznali svaki detalj venčanja princa Harija i Megan Markl, na svetlo dana izašli su i oni mali, skriveni momenti, koji nisu bili namenjeni za široku auditorijum - od intimnih komentara gostiju, do očigledne nervoze princa Harija.

U*ro sam se: Svi se pitaju da li je princ Hari opsovao na svom venčanju. Nama se čini da jeste (VIDEO)

Čitači usana i analitičari govora tela bacili su se na posao da protumače te skrivene poruke za Skaj njuz.

- Nisam mamuran danas, tako da je to veoma dobro - rekao je Tom Parker Bouls, Kamilin sin, plavuši koja je hodala pored njega, tvrde čitači usana.

Time je sigurno otkrio nešto što ni u milion godina ne bi voleo da neko čuje, naročito ne na kraljevskom venčanju.

Kamilin sin Tom je izgleda već sinoć počeo da slavi Foto: Tanjug/AP

Pevačica Džos Ston je razmišljala kako će da se odmore nakon dugog dana i noći koji su pred njom, pa je svojoj drugarici rekla "Mogu da spavam u povratku kući".

HARI UMIRAO OD NERVOZE, MEGAN MIRNA KAO BALERINA

Da je princ Hari nervozan videlo se već dok je sa svojim bratom princom Vilijamom koračao ka crkvi. Dok su koračali rekao je Vilijemu: "Ovo je najdalje dokle možemo da odemo".

Bratu je mogao da kaže Foto: Tanjug/AP

Takođe se brinuo dokle je Megan stigla u tom trenu. Kada je shvatio da ga minute dele od najvažnijeg trena u njegovom životu, pitao je brata: "Da li je ona stigla".

- Ne, ne još - odgovorio je vojvoda od Kembridža.

Da je ocu veoma zahvalan, verovatno jer je u poslednjem trenu "uskočio" i prihvatio da Megan dovede do oltara, bila je jasna kada je Hari u crkvi razmenio pogled sa princom Čarlsom i rekao "hvala ti, tata".

Princ Čarls je doveo Megan do oltara Foto: Tanjug/AP

Po završetku ceremonije srećni par se smestio u kočiju, a Megan je spustila ruku na Harijeve grudi i rekla mu "Ovo je bilo tako zabavno".

ONA JE HRABRILA NJEGA

Na ovaj veoma uzbudljiv dan, analitičar govora tela rekao je da me "Megan bila snaga tog dana, jer je sve vreme hrabrila Harija".

Ona mirna, on nervozan Foto: Tanjug/AP

Iako je iskustvo bilo potpuno novo za Megan, koja je juče udajom postala vojvotkinja od Saseksa, ona nije pokazala ni trunku straha ili anskioznosti.

Sa druge strane, njen muž je pokazao da je itekako nervozan. On je 12 puta dotakao svoj obraz, skidao rukavice i lomio priste, dok je Megan ostala potpuno mirna tokom ceremonije.

Sve vreme su se gledali sa mnogo ljubavi Foto: Tanjug/AP

- Megan je bila sjajna. Mislim da je preuzela ulogu da ona njemu bude oslonac, a ne obrnuto. Dugo je tokom ceremonije sedela držeći svoju ruku preko njegove, kako da ga ponovo uverava da je sve u redu - kaže analitičarka Džudi Džejms.

Ona je dodala da su Meganine ruke bile u "balerina" položaju tokom razmene zaveta, što je pokazatelj samopouzdanja.

- Tokom kraljevskih venčanja ne viđamo razmene pogleda kod mladenaca, a oni su se neprestano gledali i hvatali jedno drugom pogled. Kada je on izgovarao svoj zavet, uputio joj je veoma dubok i intiman pogled, što je bilo veoma dirljivo - objasnila je ona.

TOKOM PROPOVEDI AMERIČKOG PASTORA KRALJVESKA PORODICA POTPUNO ZBUNJENA

Tokom govora američkog pastora Majkla Kurija, kraljevska porodica je ostala mirna, ali kao da to nisu očekivali.

Govor na kakav članovi kraljevske porodice nisu navikli Foto: Tanjug/AP

- Verovatno im je bio prvi put da čuju ovu vrstu propovedi. Kamila se naizmenice smeškala i smejala na pravim mestima, kao da želi samo da progura taj deo ceremonije. Mislim da nije bila sigurna kako da se postavi. Čak je i Hari pokazao znake nestrpljivosti - rekla je Džejmsova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA