≫ 

MAČAK HEROJ: Spasao celu porodicu od trovanja, neprestano je mjaukao dok ih nije sve probudio

Sedmogodišnji mačak, naime, išao je kroz hodnik posrćući i gubeći ravnotežu, ali je i neprestano mjaukao

  • 0

Mačak Mister Bu spasao je od trovanja celu porodicu iz Sinsinatija u SAD, tako što je neprekidnim mjaukajnem, što inače nikad ne radi, probudio svoje vlasnike.

Da nije to učinio velika je mogućnost da bi došlo do tragedije, jer se kuća, dok su svi spavali, ispunila ugljen-monoksidom, gasom koji je do sada bezbroj puta širom sveta otrovao cele porodice na spavanju, jer je potpuno neprimetan - bez boje, mirisa i ukusa.

Upoznajte mačka koji nadgleda izgradnju mosta na Krimu, on je glavna faca na gradilištu (FOTO) (VIDEO)

Sedmogodišnji mačak, naime, išao je kroz hodnik posrćući i gubeći ravnotežu, ali je i neprestano mjaukao, navodi B92 pozivajući se na Telegram.hr.

- Onesvestio se nekoliko puta pokušavajući da nas probudi. To je zaista neverovatno, jer nikad ranije nije mjaukao. Kao da je čekao čitav život da uradi tu herojsku stvar - rekla je njegova vlasnica Keckes, koja se, kada je pošla za njim, takođe onesvestila.

Nju su otac i brat izneli napolje, a kasnije je spasena i njena majka, koja je mačka ponela sa sobom.

Istraga je pokazala da je procureo gasni bojler u podrumu, a vatrogasci koji su došli na lice mesta bili su vrlo srećni što su svi dobro, a porodici su savetovali da nabavi detektor za ugljen-monoksid.

VIDEO: Ko ti je dao dozvolu da me ljubiš

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA