≫ 

Razgolićena trogodišnjakinja! Vrtić zabranio haljinu jedne devojčice jer je neprikladna (VIDEO)

Bretele na haljinici su bile previše tanke

  • 0

Jednom kanadskom paru je u vrtiću njihove ćerke rečeno da njena haljinica nije prikladna za ovu ustanovu. Džejmi i Sejdi Stounhaus iz Vinipega, poslali su trogodišnju ćerku Lolu u predškolsko u haljinici na bretele.

Devojčica u vrtiću žvakala kokain: Drogu pronašla u rancu drugara iz grupe

Roditeljima je ubrzo stigla poruka da dete više ne bi trebalo da nosi tu haljinicu u vrtić.

- Oni smatraju da njena haljinica nije prikladna za vrtić i da bretela mora da bude široka bar 5 centimetara - pričaju roditelji.

Problem je počeo prošle nedelje kada je temperatura u Vinipegu skočila na više od 30 stepeni. Njena mama smatrala je da će lagana haljinica biti idealna za vrućinu.

Ako je pet centimetara propis, onda bolje da obuče majicu - smatra njena mama. Ona to neće razumeti. Misliće da je nešto pogrešila, iako nije... Devojčice ne treba da razbijaju glavu o tome da li će im se videti ramena kada idu u školu, bez obzira na uzrast - izjavila je majka.

Roditelji su izjavili da će se pridržavati pravila vrtića, ali da se nadaju da će pedagozi razmotriti odluku. Do tada će Lola svoju omiljenu haljinu moći da nosi samo preko majice ili oko kuće.

VIDEO: Devojčica umalo slomila tati nos

(Telegraf.rs / Izvor: winnipeg.ctvnews.ca)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA