≫ 

Nismo slobodni i ništa u životu ne biramo sami: Sve što radimo, volimo i osećamo, smo nasledili? (VIDEO)

Neverovatna saznanja naučnika navela su ljude na mnogo dublje razmišljanje

  • 24

Najnovija istraživanja naučnika pokazala su da glodari koji su živeli u lavirintu svoja sećanja prenose na potomke. To je poteglo razmišljanja da li se ta praksa može odnositi i na ljude.

Ovi perači prozora su neustrašivi: Ne smeju da imaju strah ni od čega, a rade u najtežim uslovima (VIDEO)

Naučnici sada istražuju da li smo, pored fizičkih osobina, od predaka nasledili i njihova sećanja, pa se zato plašimo paukova ili smo talentovani za umetnost.

U šta vi verujete?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vesna

    29. maj 2018 | 20:48

    Više puta mi se znalo desiti da iako sam na nekome mestu po prvi put u životu imala sam utisak da sam već tu nekada bila.Nemoguće je da sam tu već bila a zaboravila ili da nije ostao neki trag kao dokaz o mome prethodnom boravku na tome mestu.To je tzv deža-vi.Ili je to posledica neke vrste reinkarnacije ili u podsvesti nasleđujemo nešto što su naši roditelji i preci već doživeli ili negde oni već bili.

  • @#$

    29. maj 2018 | 20:40

    Ne kaze se dzabe da krv nije voda.

  • Deša

    29. maj 2018 | 23:39

    Slobodna volja koju neki spominju je samo iluzija jer pre nego se rodimo svet u kojem ćemo živeti su nam ostavile generacije pre nas. Naravno mnogo toga i mi u svome svetu i životu promenimo ali smo i limitirani sa stanjem u svetu koji zateknemo u vremenu u kojem živimo. Iluzija je i da mi zavisimo od nekoga boga jer da on postoji čuvao bi svet onakvim kakvim ga je naime stvorio a ne bi dopustio da čovek menja to njegovo "remek delo".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA