Osećala sam se kao jagnje koje ide na klanje: Princeza Dajana samo dan pre venčanja je htela da ga otkaže

Ona je, naime, nekoliko dana pre venčanja čula razgovor svog verenika i Kamile Parker - Bouls

  • 0

Desetak dana posle kraljevskog venčanja princa Harija i Megan Markl još uvek se sabiraju utisci sa ceremonije. I svi se, uglavnom, slažu da venčanje nije bilo nimalo slično onom iz 1981. godine, kada su se venčali princ Čarls i lejdi Dajana Spenser.

Poznato je da brak princeze Dajane i princa Čarlsa nije bio najsrećniji, a dokumentarac u kome su se pojavili i tajni snimci princeze Dajane otkriva da je ona htela da otkaže venčanje dan pre.

Skandalozni brak vojvode od Saseksa i njegove supruge: Nisu u pitanju princ Hari i Megan, ali je i on bio riđ, a ona starija od njega (FOTO)

Ona je, naime, nekoliko dana pre venčanja čula razgovor svog verenika i Kamile Parker - Bouls, u kome joj je on obećao da će je voleti zauvek.

Dajana je, dan pre venčanja, rekla sestri da ne može da se uda za čoveka koji voli drugu, ali ju je sestra odgovorila od toga.

Prvi poljubac nakon ceremonije Foto: Tanjug/AP

- Kasno je za to. Tvoje lice je na svakoj šoljici u Londonu - rekla joj je sestra tada.

Princeza Dajana je u istom dokumentarcu priznala da se na dan venčanja osećala kao jagnje koje ide na klanje, prenosi Index.

- Dok sam ulazila u crkvu samo sam tražila Kamilu, a onda sam je i ugledala u sivoj haljini. Nadala sam se da će nakon venčanja sa njima biti gotovo, ali nije bilo. Moj muž je na našem medenom mesecu nosio narukvicu sa dva slova C, koju mu je ona poklonila - izjavila je princeza pre razvoda od princa Čarlsa.

VIDEO: Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA