≫ 

Ivana je skroz gola izašla na terasu, a onda su Hrvati počeli da joj nude svašta i pričaju šta bi joj sve radili (FOTO)

Fotografije je objavila "na izvol'te" i tvrdi da je za to imala vrlo dobar razlog

  • 8
Nije do sna već onog ko ga sanja, smatra Ivana Foto: Privatna arhiva/Ivana Hunjak

Mlada zagrebačka novinarka Ivana Hunjak nedavno je na balkon svog stana izašla potpuno gola, sve radi eksperimenta kojim je želela da proveri koja je razlika između stvarnog i virtuelnog sveta u glavama Hrvata.

Najhrabrija Beograđanka prva prikazala toples...bazen je proključao: Na tribinama se kladili šta predstavlja tetovaža tik iznad njene guze (FOTO)

Primetivši da se mnogi ljudi oko nje na jedan način predstavljaju na društvenim mrežama, a potpuno drugačije uživo, Ivana je postavila pitanje gde prestaje stvarnost, a počinje virtuelni svet.

Na dve popularne mreže ona je objavila nekoliko svojih fotografija i jedan kratki video na kojima je pozirala potpuno gola. "Nije do sna već onog ko ga sanja".

- Nekoliko sekundi nakon objave, zvuk pristiglih poruka, komentara, reakcija nije prestajao da se oglašava. Stotine su me pitale da li sam to zaista ja... Vulgarnih poruka bilo je malo, dok su mi mnogi uputili podršku direktno, dakle ne javno - napisala je Ivana u svom tekstu objavljenom na portalu Hrvatska-danas.

Na ideje, predloge i ponude unutar prihvatljivih normi odlučila je da nastavi komunikaciju, kako bi otkrila postoji li razlika između virtualnog i stvarnog.

- Kao primer mogu navesti gospodina koji mi je ponudio snimanje reklame. Uprkos tome što sam znala da je to čista nebuloza, dopisivanje se nastavilo. Želela sam da vidim koliko je daleko spreman da ode u toj virtuelnoj izmišljotini, što je i smisao ovog eksperimenta. Nakon što sam jasno dala do znanja da neće dobiti nikakve fotografije po svojoj želji, razljutio se i predstavio kao član uprave jedne moćne hrvatske korporacije - otkrila je ona.

Uz hrpu poziva na ručkove, večere, brčkanja u džakuzijima, Ivana je dobila i konkretne predloge od oba pola u formi "šta bih ti radio/la".

- Istih onih koji na svojim profilima veličaju ljubav, vernost i ostale vrednosti. Ne znam je li smešno ili žalosno gledati ih zagrljene sa svojim supruzima, suprugama, decom, unucima…učestalo popraćenih nekim dubokoumnim citatom - kaže ona i dodaje da je bilo i moralizatora i onih koji su joj slali fotografije i video zapise svojih intimnih delova tela.

Sve u svemu, Ivana je došla do zaključka da razlika između virtuelnog i stvarnog života apsolutno postoji.

- Apsurdno je da, uprkos dostupnosti sadržaja bilo koje vrste na internetu, gola guza u rano poslepodne na balkonu iznad prometne ulice glavnog grada može izazvati takvu pometnju. Na vebu - smatra ova novinarka.

VIDEO: Seks bomba ili prenabildovana devojka

(Telegraf.rs/Hrvatska-danas.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA