Novi presedan u kraljevskoj porodici: Po prvi put će se održati gej venčanje, a na ludi kamen staje osoba bliska kraljici Elizabeti

Venčanje će se održati ovog leta u privatnoj kapeli na seoskom imanju

  • 4

Čini se da se u britanskoj kraljevskoj porodici u poslednje vreme venčanja samo nižu, pa će se tako nastaviti i u narednom periodu. Međutim, posle venčanja Harija i Megan desiće se još jedan presedan. Naime, kraljevska porodica se priprema za svoje prvo gej venčanje.

Na ludi kamen sa svojim partnerom će uskoro stati kraljičin rođan lord Ivar Mountbaten. On će se na večnu ljubav zakleti svom dugogodišnjem partneru Džejmsu Kojlu.

Kraljevska porodica ima pozamašno bogatstvo: Ovoliko para ima svaki član na računu, ali je princeza Šarlot pravo malo blago (FOTO) (VIDEO)

Ono što je posebno interesantno, jeste da će njega do oltara odvesti njegova bivša supruga Peni, sa kojomm ima tri ćerke. Uoči svog venčanja lord Ivar Mountbaten dao je intervju za britanski Dejli Mejl.

- Zaista sam ovo želeo da uradim, posebno zbog Džejmsa, koji još nije bio u braku. Za mene brak nije važan jer sam već bio u jednom, u kojem sam dobio svoju prekrasnu decu, ali insistiram na ovome jer mislim da je njemu itekako važno. Džejms nije imao stabilan život poput mene, zato želim to da mu pružim - rekao je on.

Venčanje će se održati ovog leta u privatnoj kapeli na seoskom imanju lorda Ivara u Devonu. Budući mladoženja je otkrio i kako su njegove ćerke izuzetno srećne zbog njega.

Fotografiju mladenaca pogledaje OVDE.

VIDEO: I kraljica je zbog Megan prekršila mnoga pravila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA