≫ 

U julu krštenje najmlađeg britanskog princa Luija: Još jedan razlog za slavlje u kraljevskoj porodici (FOTO)

Tom prilikom će princ Lui, kako je najavljeno, nositi satensku bež haljinu sa čipkom, koju su na dan svog krštenja nosili i njegov stariji brat i sestra

  • 0

Najmađi britanski princ, Lui, biće kršten 9. jula, a sveti čin obaviće kanterberijski nadbiskup Džastin Velbi, saopštila je danas britanska kraljevska palata.

Lui, treće dete princa Vilijama i njegove supruge Kejt, vojvotkinje od Kembridža, rođen je 23. aprila i peti je u redu za britanski tron.

U današnjem saopštenju se navodi da će Lui biti kršten tokom privatne ceremonije u Kraljevskoj kapeli u Palati Sent Džejms u Londonu, prenosi AP.

Princeza Šarlot ponovo je zvezda dana: Tokom polo meča u kom je učestvovao princ Vilijam, izvodila je nove akrobacije (FOTO)

Tom prilikom će princ Lui, kako je najavljeno, nositi satensku bež haljinu sa čipkom, koju su na dan svog krštenja nosili i njegov stariji brat i sestra - princ Džordž i princesa Šarlot.

Reč je o haljini sašivenoj po ugledu na onu koju je povodom krštenja nosila najstarija ćerka kraljice Viktorije 1841. i koja je generacijama korišćena za kraljevske bebe, napominje američka agencija.

VIDEO: I kraljica je zbog Megan prekršila mnoga pravila

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA