Dečak je nacrtao ceo Paninijev album i igrače, jer majka nije mogla da mu priušti ni sličice (VIDEO)

Svake druge godine dečaci, momci, ali i brojne devojke strpljivo čekaju nove Paninijeve albume sa sličicama slavnih fudbalera, kako bi ih ispunili do početka Svetskog prvenstva

  • 2

Osmogodišnjem Pedru iz Brazila majka nije mogla da priušti Paninijev album i sličice uoči Svetskog prvenstva u fudbalu, pa je mališan odlučio da ih nacrta.

Svake druge godine dečaci, momci, ali i brojne devojke strpljivo čekaju nove Paninijeve albume sa sličicama slavnih fudbalera, kako bi ih ispunili do početka Svetskog prvenstva.

>>> Pljačkaši upali u štampariju i ukrali tri miliona sličica za album ''Rusija 2018'' (FOTO)

Kako majka Pedru nije mogla da priušti ovogodišnji album, dečak je rešio da ga nacrta. Kad je to završio, počeo je da crta i sličice slavnih fudbalera.

- Kad ga je završio, rekao je da će ga odneti u školu. Bojala sam se da će mu se smejati zbog toga, ali deca u razredu su se oduševila - ispričala je Pedrova majka.

VIDEO: Bili su u Samari i Kalinjingradu, a sada grme u Moskvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Milan

    27. jun 2018 | 22:20

    Svaka cast decko nadam se da nisi trosio vreme na ove nase babe

  • Joffrey

    29. jun 2018 | 14:40

    Bravo! Sada bi Ti trebalo Paniniju da das svoj album za reklamu a oni tebi popunjen ovaj a i svaki naredni popunjen,sve dok ti to zelis,a bice to bar narednih 20 prvenstava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA