≫ 

Da sam se udala u crkvi, ne bi bilo toliko uzbudljivo: Neverovatna izjava mlade nakon venčanja na kom su bile samo životinje (VIDEO)

- Počelo je kao šala, ali sam na kraju krenula tim putem – priča 28-godišnja Kerolin

  • 0

Kerolin Kirk-Grišot nije želela ni veliko venčanje ni deveruše. Nije želela ni da se venča u crkvi, niti da troši novac na skupu svadbu. Ona je želela da njen poseban dan odrazi njenu prirodu, pa je stoga odlučila da se uda u skloništu za životinje SPCA Severne Nevade u Rinu.

Venčanje bahate ruske naslednice, koja je De Niru naredila da joj donese vode: Sve je prštalo od luksuza na svadbi od 1,4 miliona (FOTO) (VIDEO)

- Počelo je kao šala, ali sam na kraju krenula tim putem. Da sam se udala u crkvi, ne bi bilo toliko uzbudljivo – rekla je 28-godišnja Kerolin.

Novopečeni suprug Kameron Grišot, poput Kerolin, radi kao volonter u skloništu za životinje.

- Zašto bi platili nekog za organizaciju svadbe kad možemo taj novac dati skloništu? – pita se Kameron, Printskrin/Youtube:USA TODAY

- Nismo religiozni i mislili smo kad već radimo u azilu da organizujemo nešto u tom stilu. Zašto bi platili nekog za organizaciju svadbe kad možemo taj novac dati skloništu? – upitao je Kameron.

Par, koji živi u Falonu, isplanirao je malu ceremoniju, a njihovi prijatelji i članovi porodice kažu da ih nije iznenadilo što je venčanje bilo u skloništu, piše wbir.com, a prenosi Blic. Kerolin i Kameron upoznali su se preko sajta i zaljubili. Čak su i veridbu proslavili u azilu, pre oko godinu i po, ali je ovo bilo prvo venčanje u tom objektu.

Kerolin i Kameron, Printskrin/Youtube: USA TODAY

Ceremonija je održana u dvorištu, u prisustvu pasa. Desetogodišnji mešanac labradora i retrivera Babalu je nosio prsten. Kerolin i Kameron sami su napravili oltar za venčanje i druge ukrase. Oni kažu da se sada nadaju da će više ljudi volontirati u azilu ili donirati novac za životinje. Ipak, Kerolin je istakla da nikada nije mislila da će se udati u azilu, ali i da nije razmišljala o braku dok nije upoznala Kamerona.

- Dok nisam srela njega mislila sam da ću završiti kao luda starica sa psima. Kad smo počeli da pričamo o venčanju, ja sam počela da razmišljam o azilu kao lokaciji – istakla je Kerolin.

Pogledajte kako je proteklo venčanje:

VIDEO: Ruskinja i Srbin se zaljubili pa uzeli na kolektivnom venčanju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA