≫ 

Ruskinje pohađaju kurseve da bi upecale bogate muževe: Daju velike pare kako bi naučile da budu što bolje sponzoruše (VIDEO)

Ovakvi kursevi nisu nimalo jeftini, jer koštaju i po nekoliko stotina dolara, koliko zapravo iznosi mesečna plata pojedinih Rusa

  • 3

U Rusiji postoje kursevi na kojima sponzoruše uče kako da "ulove" muža milionera.

Iako, navodno, nisu sve tu zbog novca, činjenica da takvi kursevi uopšte postoje, dovoljno govori.

>>> Mama, hvala ti što si me rodila u Americi: Ruskinje masovno odlaze u Majami, daju veliki novac kako bi se tamo porodile (VIDEO)

Jedna od devojaka koja je uspešno završila obuku, ističe da je pre 10 godina postala žena milionera i da sa zadovoljstvom troši njegov novac.

Na časovima, polaznice uče gde mogu da nađu bogate muškarce i kako da se ponašaju u njihovom društvu, a takođe i kako da stvari u spavaćoj sobi učine više nego zabavnim.

Ovakvi kursevi nisu nimalo jeftini, jer koštaju i po nekoliko stotina dolara, koliko zapravo iznosi mesečna plata pojedinih Rusa.

Pojedine polaznice mogu samo da se nadaju da će uz kurseve dobiti i jeftine advokate za razvod.

Učenica, ona koja već zna šta radi i "učiteljica" Printskrin: Youtube

Za razliku od devojaka koje tek prolaze posebnu obuku kako bi "upecale" bogate muževe, one koje su u tome već uspele i ostale u drugom stanju, u poslednje vreme masovno odlaze u Majami, kako bi tamo nakon porođaja dobile državljanstvo.

"Porodiljski turizam" nudi "all inclusive" smeštaj po veoma visokoj ceni, a sa sve buduće mame kojima cena nije nikakav problem, predstavlja najlakši način da dođu do američkog državljanstva.

VIDEO: Mis Euro 2016 poslala poruku fudbalerima Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA