≫ 

Veliki skandal u Britaniji: Pojavila se knjiga o prevarama i seksualnom životu kraljice Elizabete

Britanka je napisala knjigu "Kraljičin brak" o Elizabeti II (92) u kojoj je otkrila detalje o seksualnom životu nje i njenog muža, princa Filipa (97)

  • 5

Skandal svetskih razmera nastao je kada je u javnost isplivala knjiga o kraljici Elizabeti i pikanterijama njenog braka sa princom Filipom.

Svađa na pomolu: Kejt Midlton više ne želi da pomaže Megan Markl da se uklopi u kraljevsku porodicu

- Nije postojala lepa žena u Filipovoj blizini sa kojom nije flertovao. Ali kraljici to nije smetalo, dala mu je otvorene ruke da se druži sa suprotnim polom. Te žene su Filipu bile poput ljubimaca i igračaka - napisala je Lejdi Kolin Kampbel, a prenosi britanski medij "Dejli mejl".

Ova Britanka je napisala knjigu "Kraljičin brak" o Elizabeti II (92) u kojoj je otkrila detalje o seksualnom životu nje i njenog muža, princa Filipa (97). Ona je istaknula kako kraljica ima zdrav seksualan apetit i da je počela da ga zadovoljava kad se udala. Takođe tvrdi da joj Filip nikad nije bio veran te je stalno flertovao sa ženama što njoj nije smetalo.

Kraljica Elizabeta II Foto: Tanjug/AP/David Bailey

- Od detinjstva do danas princ se okružio privlačnim, divnim ženama. Uvek se ponašao neprilično jer on je ipak bio mornarički časnik - napisala je Kolin. Dodala je kako Filip voli društvo lepih žena i veliki je zavodnik, a flertovao je i sa njom.

- Nije mi rekao nešto neugodno. Govori stvari poput: "Dobro izgledaš" - ispričala je ona.

Britanka tvrdi kako je princ uvijek imao 'bliske prijateljice' s kojima je išao u vožnje kočijom pa su se bavili raznim hobijima.

- Tako se zabavljao - istaknula je Kampbel koja tvrdi da se družila s kraljevskom porodicom. Tvrdi da je kraljici njena sestra, pokojna princeza Margaret rekla da Filip ima aferu kako bi je uzrujala. Knjiga o seksualnom životu kraljice izazvala je negativne reakcije Britanaca.

Kraljica Elizabeta II Foto: AP/Tanjug

Kolin se od optužbi za izmišljenu knjigu brani da je samo iskrena.

- Znaju da sam iskrena i već neko vreme im je bilo poznato da sam napisala ovu knjigu. Sve što sam napisala je istina i to nije nikakva propaganda protiv monarhije - zaključila je ona stranim medijima.

VIDEO: I kraljica je zbog Megan prekršila mnoga pravila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • MENSONKA

    29. jun 2018 | 23:06

    Opa djurdjooo 😂 ja sam stvarno mislila da Kraljica "to" ne praktikuje. Iznenadih se

  • Mare

    30. jun 2018 | 08:43

    Zato dugo I zive. Ljubav I seks odrzavaju zdravlje.

  • Brklja

    30. jun 2018 | 09:09

    To carice! kraljice! Tudje, mladje, sladje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA