Glumci besni na ljude koji su na predstavi pratili fudbal na telefonima: Najgora ste publika pred kojom smo ikada nastupali!

Žene su pratile jedanaesterce i posle svakog gola vikale "toooooo"!

  • 1

Glumce na londonskom Vest Endu razljutile su gledateljke koje su u prvim redovima na svojim mobilnim telefonima pratile jedanaesterce na utakmici Engleska - Kolumbija na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji, piše BBC.

Glumac Nejl Šihi iz mjuzikla "Titanik2 rekao je da žene "ne samo da su gledale jedanaesterce, nego su i svaki engleski pogodak proslavile s "toooooooo!".

Ibrahimović veruje u zemljake: Švedska može da bude šampion sveta

- Najgora ste publika pred kojom sam ikada nastupao - napisao je na Tviteru.

Utakmica se u utorak poklopila s predstavom u pozorištu, a u dramatičnoj završnici Engleska je pobedila Kolumbiju i plasirala se među 16 najboljih reprezentacija prvenstva.

Iz pozorišta je saopšteno da je osoblje uoči predstave upozorilo ljude da ugase mobilne telefone, ali da nisu primetili da su se neki oglušili o tu molbu.

U pozorištu se nadaju da će gledaoci odoleti iskušenju i neće u subotu gledati iduću utakmicu Engleske, protiv Švedske, koja se održava u isto vreme kad i ovaj mjuzikl.

VIDEO: Snimljen je trenutak kada Nejmar trenira sa svojim sinom

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA