≫ 

Okačila je na društvenu mrežu sliku dečkovog "poršea": Zbog jednog komentara ostavila ga je istog časa (FOTO)

Kada su odlazili dečko je devojci rekao da živi u blizini i ponudio joj vožnju do kuće. Šokirala se kada je videla da vozi, kako je ona mislila, "porše" koji inače košta 220.000 dolara

  • 31

Devojka iz Kine dobila je puno kritika jer se na društvenim mrežama "pohvalila" da je ostavila dečka kada je saznala da umesto skupog "poršea" ima kinesku kopiju koja košta mnogo manje.

Radoznali dečak stavio USB kabl u penis. Uspeo je da ga dogura čak do mokraćnog kanala i da ga zaglavi u bešiku

Par se upoznao pre dve nedelje na zabavi. Kada su odlazili dečko je devojci rekao da živi u blizini i ponudio joj vožnju do kuće. Šokirala se kada je videla da vozi, kako je ona mislila, "porše" koji inače košta 220.000 dolara.

Ipak, nije joj bilo jasno zašto se tako bogat momak ponaša skromno i ponizno. Priznala je da se za njega zainteresovala nakon što je videla kakav automobil vozi. Nakon toga su izašli nekoliko puta. Bili su u biopskopu i išli su na večere.

- Bio je pravi džentlmen. Baš zato što je bio skroman počela sam prema njemu gajiti određene osećaje. Ali iako je, kako je izgledalo, vozio skup automobil, nosio je jeftinu odeću i vodio me u jeftine restorane - kaže devojka koja je često na Weibou, kineskoj društvenoj mreži, objavljivala fotografije i snimke sebe i dečka.

Kineskinji nije bilo jasno zašto se tako bogat momak ponaša skromno i ponizno Printskrin/Weibo

Objavila je i video automobila. Dok su joj neki čestitali na "bogatom dečku", jedan je prijatelj napisao kako to nije "porše". Rekao joj je da je to kineska marka automobila "zotye", kopija automobila "porše", a njen dečko je najverojatnije lažni logo kupio na internetu. Novi "zotye SR9" košta oko 18.000 dolara.

Devojka se naljutila i odlučila je da pita dečka koliko je platio automobil. Rekao joj je da ga je platio 180.000 dolara. Onda je počela da ga ispituje o njegovom automobilu i "poršeu" koji je nedavno videla.

- Rekao mi je da je taj koji sam ja videla, stari model, a ovaj koji je on kupio je novi. Odgovorila sam mu da se prestane pretvarati i da znam da je to novi "zotye" - objasnila je devojka.

Devojka se naljutila i odlučila je da pita dečka koliko je platio automobil Printskrin/Weibo

Nakon toga mu je rekla da raskidaju. Dečko ju je pitao zašto je tako površna i zašto se voli hvaliti i pokazivati.

- Ja volim da se hvalim, a ti si sredio da ti automobil izgleda kao "porše". Kako se usuđuješ da kažeš da se ja hvalim. Ti si odvratan čovek, bila sam slepa što sam te volela - odgovorila mu je.

Devojka je prepisku kao i fotografije lažnog automobila objavila na društvenoj mreži. Kaže kako, htela je da upozori druge žene na muškarce koji koriste "lažnjake" kako bi zaveli žene i "odvukli" ih u krevet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ciganin 1976

    8. jul 2018 | 11:03

    Kokoska uvek ostaje kokoska ! Ona upozorava druge SLICNE NJOJ da ih ne vataju na kopijeeeee ! Kakav debil Boze ! Samu sebe zakopas pred milionskim auditorijumom,genijalno !

  • Zoran Veteran

    8. jul 2018 | 17:40

    Znam dečka koji je kupio BMW na kredit, a nema mašinu za veš nosi kod rođaka prljav veš na pranje, ali zato svako veče druga riba,a one jadnice neznaju koji je on slepac, e pa kada gledaju u auto tako im i treba, guska ostaje guska..

  • gologuzan🐒

    8. jul 2018 | 11:17

    Ljubav do zadnjeg juana.😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA