Čim je ugledala tetovažu na ruci svoje ćerke, majka je odmah pozvala sveštenika (FOTO)

Tetovaža koja je toliko razljutila njenu strogu mamu bio je cvet na ruci, ali ona ima još jednu za koju majka ne zna

  • 1

Majka devojke po imenu Stivi Java, pozvala je sveštenika onog momenta kada je na ruci svoje kćerke ugledala tetovažu, a devojka je priču o ovom "incidentu" podelila na Tviteru i nasmejala svoje pratioce.

- Moja mama je pozvala sveštenika zbog moje tetovaže i došli su mi u kuću. Ja se pravim da spavam da ne moram da pričam s njima - napisala je Stivi na Tviteru.

>>> Muslimanskom vojniku je celo telo prekriveno tetovažama, živi luksuznim i bahatim životom: Stalno se slika go, a svoj ponos vešto skriva (FOTO)

Kako je objasnila kasnije, shvatila je da joj navodno spavanje neće pomoći, pa je pobegla kroz prozor.

Stivi je na Tviteru napisala da se pravi da spava jer je njena mama pozvala sveštenika zbog njenih tetovaža - Foto: Twitter/@steveyjava

- Vratila sam se kasnije uveče, sveštenik je otišao, a mama zaspala. Ipak, ujutru je bila jako ljuta. Nije ga opet zvala, a mislim i da se navikla na tetovažu, ali je rekla da ne smem da ih radim više - navela je Stivi za Unilad.

Tetovaža koja je toliko razljutila njenu strogu mamu bio je cvet na ruci, ali kako kaže ova devojka, ima još jednu, tetovažu čaše martinija, takođe na ruci, ali za koju njena mama još uvek ne zna.

Foto: Twitter/@steveyjava

- Tetovirala sam se u aprilu i svi su to nekako znali osim moje mame, što je bilo čudno jer se nisam ni trudila da sakrijem tetovaže. Mesec dana nakon toga, mama i ja smo bile u prodavnici i ja sam joj pokazivala neku knjigu, a ona je tek onda ugledala tetovažu. Jako je religiozna i znala sam da je i pre pričala sa svojim sveštenikom o meni jer sam u poslednje vreme prestala da idem u crkvu, a tetovaža je verovatno bila kap koja je prelila čašu. Čim je sveštenik došao, znala sam šta me čeka, jer mi se to jednom već dogodilo - ispričala je Stivi.

VIDEO: Tetovaže srpskih reprezentativaca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA