Posao iz snova je u Diznilendu, i realan je: Dobijate smeštaj sa bazenom i finu platu (1.100 evra + bakšiš), a prijava ističe uskoro

Od sada možete da se prijavite da živite i radite u na godinu dana u Diznilendu

  • 3

Diznilend na Floridi raspisao je konkurs za radnike, a ujedno i stanare u svom bajkovitom kompleksu. Ponuda podrazumeva život i rad u Diznilendu na godinu dana, za sve one koji su poželili makar jednom da žive sa životinjama, okruženi muzikom i magičnim vilinskim prahom.

Zaposleni treba autentično da predstavljaju regije ili zemlje iz kojih dolaze. Ova uloga bi uključivala čajanke sa Miki Mausom i Patak Dačom.

Zaposleni treba autentično da predstavljaju regije ili zemlje iz kojih dolaze. Ova uloga bi uključivala čajanke sa Miki Mausom i Patak Dačom; Foto: Guliver/Mark Ashman/Disney Parks via Getty Images

- Tražimo druželjubive i gostoprimljive ljude koji bi na pravi način predstavljali kulturu, tradiciju i istoriju jedne zemlje. Učesnici imaju šansu da upoznaju ljude iz svih krajeva sveta, uz međusobno upoznavanje sa različitim kulturama. Takođe će imati priliku da doprinesu ugođaju posetilaca, uključujući i igranje sa najmlađima u igraniocama namenjenim baš za njih.

Gosti Diznileda imaju dobrodošlicu sa osvežavajućim pićima na ulazu, nakon čega mogu posetiti razne prodavnice, od kojih su najpoznatije prodavnica čaja „Twinings tea“, čokolade „Cadbury chocolates“, prodavnice porcelana, sportske opreme sa Vimbldona, i ručnih radova iz Velsa.

Nasuprot trgovačkoj ulici, postoje ponude tradicionalnih jela kao što su riba i pomfrit, a naravno tu su i restoran i pab „Crown“ - navodi se u oglasu.

Foto: Pixabay.com

Kandidati koji dobiju posao radiće u oblasti hrane, osveženja, prodaji suvenira ili edukaciji za posetioce. Zaposleni mogu živeti u Diznilendu godinu dana, sa zaradom od 10 dolara po satu, 32 radna sata tokom nedelje.

Baš kao i u bajkama, postoji i ovde zlikovac, koji određuje kolika će zaposlenima biti dnevna zarada, na osnovu bakšiša koji prime. Na svu sreću, Amerikanci daju dobar bakšiš ukoliko ih dobro zabavite.

Smeštaj zaposlenima izgleda kao dom za studente, sa pravom na korišćenje fitnes centra, bazena za kupanje, pristup računarima, koji su u sklopu pansiona, dok sobu, oni koji prođu na konkursu, dele sa jednom ili dve osobe.

Za sve koji su zainteresovani, ponuda važi do 1. avgusta, što znači da imate još samo nekoliko nedelja da se prijavite. A više o oglasu i prijavi možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs/Unilad.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • A što ložite ljude bezveze..

    11. jul 2018 | 22:23

    Kad lepo piše da je uslov da se tečno priča portugalski.. Em ima malo ljudi kod nas koji zapravo pričaju tečno portugalski em će baš da se cimaju da rade u Diznilendu..

  • Oalala

    11. jul 2018 | 23:51

    I sta ces sa 1100e na Floridi da radis? S tim mozes da zivis u Srbiji solidno ali van tesko

  • Hfbh

    12. jul 2018 | 09:45

    Najuti nista za zivot tsmo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA