Monstrum je silovao staricu i pretio da će je ubiti: Toliko je izmučena da su lekari morali da joj amputiraju ruke i noge

Rikman, koji se tereti za provalu, kidnapovanje i silovanje, nije osporio svoju krivicu, ali je naveo da se ničeg ne seća, jer je bio pod uticajem droga i alkohola

  • 2

Čarls Alen Rikman (31) u oktobru prošle godine napao je stariju ženu (69) u njenom domu u Bentonvilu u Arkanzasu, s namerom da je opljačka.

Jednog jutra, pojavio se na vratima njenog doma s namerom da je opljačka, a uz izgovor da je doživeo nesreću vozeći motor i da mu treba telefon.

>>> Muškarac brutalno silovao ženu usred bela dana u Zagrebu: Pre toga je uradio nešto jednako monstruozno

Naivna žena pustila ga je u stan, a onda je usledio pakao, kog će se sećati do kraja života.

Rikman ju je silovao, a ruke i noge vezao joj je žicom. Sve vreme dok se iživljavao nad njom, pretio joj je da će je ubiti.

Rikman je silovao staricu, preteći joj pritom da će je ubiti - Foto: Profimedia/United Archives/KPA/Alamy

Zbog povreda koje je na njenim šakama i stopalima ostavila žica kojom ju je Rikman vezao, lekari su morali da joj amputiraju te delove tela. Zbog toga je provela tri meseca u bolnici.

Rikmanu je juče počelo suđenje, a svedočili su i on i žrtva.

Žena je na sudu rekla da je ranije bila aktivan član svoje zajednice, da je volela vrtlarstvo i da je putovala u 10 zemalja gde je obavljala misionarski posao.

Rikman, koji se tereti za provalu, kidnapovanje i silovanje, nije osporio svoju krivicu, ali je naveo da se ničeg ne seća, jer je bio pod uticajem droga i alkohola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cash®

    13. jul 2018 | 23:11

    Ako je to istina, skota treba odmah na električnu stolicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA