≫ 

Prelepa voditeljka vremenske prognoze završila u suzama posle sramnog komentara gledaoca (FOTO)

Prelepa voditeljka televizije "Sky Newas" nije ostala imuna na ovakvu kritiku

  • 1

Nazanen Gafar (33) je voditeljka vremenske prognoze koja se rasplakala zbog užasnog komentara na račun njenog izgleda.

Kada vidite vrelu Jovanu Guzijan u seksi kupaćem, poželećete da što pre počne Superliga (FOTO)

- Moraš da smršaš ili promeni pozu u toku snimanja, imaš višak kilograma. Vaša slika na profilu pokazuje kako ste nekad izgledali, izbacite ugljene hidrate - napisao je Stefen Hajes na Tviteru.

Prelepa voditeljka televizije "Sky Newas" nije ostala imuna na ovaj komentar, uprkos dugogodišnjoj televizijskoj karijeri.

Izrevoltirana voditeljka odgovorila je na njegov tvit.

- Zašto je moja težina vaša briga? Ispeci, pa reci. Ne znate šta se dešava u mom privatnom životu, a ja sam i dalje ista osoba nez obzira na težinu. To je jedino važno - napisala je ona.

Printskrin/Tviter

Njeni pratioci kritikovali su Stefena i zamerili su mu zbog ovog neugodnog komentara. Mnogi su pohvalili Nazanen i rekli su joj da se ne obraća pažnju na krititke te vrste.

Kasnije je Nazanen u tvitu zahvalila gledaocima na njihovim pozitivnim komentarima i istakla je da to ono što joj daje snagu da ujutru ustane iz kreveta.

Prenosimo vam njen tvit u celosti:

- Hvala svima koji su odgovorili na moj prethodni sramotni tvit. Odmah sam zažalila jer sam mu pružila to zadovoljstvo i stideim se jer sam plakala zbog toga. Znam, to je glupo. Ali, pročitala sam vaše čudesne poruke i osetila sam da imam najduže, najtoplije i najveće virtuelne zagrljaje - zato i volim ovaj posao, jer svi brinete o mojim vremenskim prognozama bez obzira kakva sam ja ili da li je sunčano ili oblačno - napisala je Nazanen i dodala:

- Neću da lažem, teško mi je da se probudim kada se moj alarm upali u 3 sata ujutru, ali činite me srećnom i imam privilegiju da radim za sve vas.

VIDEO: Albanska voditeljka pimplovala u štiklama i polupala kafić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA