≫ 

Preselo joj letovanje: Uplakana Jelena objavila potresnu priču o svom mužu koji je vara sa mladom hostesom (VIDEO)

Ona sad odbija ponude velikih televizijskih kanala i kolega blogera sa Jutjuba

  • 1

Jelena Kolotilova, žena iza ove internet senzacije, otvorila je Jutjub kanal „MAMA Otličnika” (mama odlikaša) pre tri godine, a snimak pod nazivom "Ispostavilo se da me muž vara. Koliko može biti opasan all-inclusive odmor” učinio je da ova 54-godišnja domaćica iz Krasnodara (1500 kilometara od Moskve) postane instant Jutjub senzacija.

Snimak je pogledalo preko dva miliona ljudi za tri nedelje.

Niko nije mogao da predvidi da će 54-godišnja domaćica nadmašiti mlađu generaciju popularnih „jutjubera” u svojoj porodici, jer i njeno troje dece imaju izuzetno veliki broj pregleda, na svojim kanalima.

Žalosno otkriće koje je Kolotilovoj uništilo život (i pokrenulo dramu koja je od nje načinila zvezdu) dogodilo se 24. juna, kada je 54-godišnja žena dobila potvrdu za svoje sumnje da je muž vara. Pogođena, ali ne slomljena, prevarena žena je snimila prvih nekoliko minuta svoje ozlojađenosti kamerom i objavila ovaj snimak na Jutjubu.

- Svaki put kad dođemo u Anapu (ruski grad na obali Crnog mora poznat po letovalištima) Mihailovič (Kolotilova svog muža zove po patronimu) poludi. Odlazi u taj "Akapulko" (lokalni kafić) i tamo ostaje po ceo dan, po celu noć, iako se lokal zatvara u ponoć. Pretvara se da se vratio kući, ali kada svi legnemo na spavanje, on izlazi. Noćas nije ni došao kući. Doručkovala sam i vraćala sam se (u hotel)... Igrao je stoni tenis sa hostesom, devojkom impresivnih dimenzija, koja je veća od mene. A ona mi kaže: Zdravo, mama. Osmehnula sam se i prošla pored njih. To je totalna sramota - priča vidno uznemirena žena u kameru, dok njena ćerka bez reči leži na krevetu u pozadini.

Čuo se prasak i onda je usledio horor: Devojčica poginula kada se ringišpil srušio na zemlju sa 12 metara visine (VIDEO)

Iako Kolotilova nije ni na koji način dokazala da je muž vara i cela drama počiva na njenoj interpretaciji, srceparajući video-snimak je postigao veliku popularnost sa 2,2 miliona pregleda u kratkom vremenskom periodu. Tako je njen Jutjub kanal, koji je inače specijalizovan za snimke o kuvanju i druge svakodnevne domaćinske stvari, postao je porodična saga ispunjena dramom i bolom.

I neverni muž završio u videu Printskrin: Youtube/МАМА Отличника

- Reći ćete: Jelena Pavlovna samo privlači pažnju. Ne, ne radi se o tome, to je stvaran život. Stvaran život - kaže Kolotilova na kraju svog tužnog snimka o muževljevom neverstvu.

Ubrzo nakon toga Kolotilova je otkrila da se njena novostečena slava širi van granica Jutjuba i otima kontroli.

Horor na vodopadu: Reper snimao spot za pesmu, pa u kadru uhvatio i smrt uživo (FOTO) (VIDEO)

Veliki TV kanali i lokalne novine počeli su da joj se obraćaju i, kako tvrdi, čak su joj nudili novac za intervju. Ona nastavlja da odbija sve ponude ne krijući prezir prema svoj toj medijskoj pažnji.

- Da li ste poludeli?! Ne želim nikakve intervjue. I tako mi je muka od svega, a vi mi samo šaljete poruke. Kako da ne, doći ću (u TV studio) da se sramotim pred celom zemljom - kaže ova žena u video-snimku pod nazivom „TV kanali me napadaju!”

Bio neveran ili ne, muž ove gospođe je izgleda nehotice otvorio novo poglavlje u životu svoje žene i pretvorio je u novu zvezdu Jutjuba... sa slomljenim srcem.

VIDEO: Crkva mu je birala žene: Najbizarniji detalji ljubavnog života Toma Kruza

(Telegraf.rs/Russia Beyond)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 🎓🎓🎓

    20. jul 2018 | 23:56

    I ona place? Ne verujem! Zeno zivi zivot, ti places dok on zivi zivot. Prevario je on tebe bezbroj puta, samo si ti bila slepa kraj ociju. Koji rijaliti, kao sa pinka, a kolika je visina nagrade?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA