Žena dojila bebu u restoranu, a kivni prolaznici joj govorili da se pokrije: Jednim potezom im je pokazala kakav je car! (FOTO)

Jedna majka je počela da doji četvoromesečnog sina u restoranu i bila je strogo iskritikovana, a su joj muškarci prolaznici dobacivali da se pokrije preko glave dok to radi

  • 30

Polemika o dojenju u javnosti nikako ne prestaje i dok jedni podržavaju, postoje drugi koji ovo oštro osuđuju.

Jedna majka je počela da doji četvoromesečnog sina u restoranu i bila je strogo iskritikovana, a muškarci prolaznici dobacivali su da se "pokrije preko glave" dok to radi.

Majka Melani Dudli, nije besno odgvorila, već je prihvatila sugestiju i pokrila se preko glave, bukvalno!

Fotografiju na kojoj se vidi majka dok doji svoje dete, a lice joj je pokriveno podelila je porodična prijateljica uz opis:

"Snajki mog prijatelja je rečeno da pokrije dete dok ga doji i ona je to uradila. Nikada je nisam upoznala, ali mislim da je izvanredna! Molim vas delite ovu fotogtrafiju".

Kroz nekoliko dana, ova objava je postala viral na Fejsbuku, sa više od 180.000 deljenja i praćena je hiljadama poruka podrške.

Jedna žena je napisala: Grudi za to služe. Izgleda da ih neko prvenstveno tretira kao izazovni deo tela. One pre svega služe za obezbeđivanje ljudskog zdravlja i tu ne bi trebalo da bude rasprave.

Druga je dodala: Možeš da dojiš bebu kada je gladna i ne treba da se osećaš loše zbog toga. Prirodno je da radiš to.

Raspravljajući na sajtu Yahoo o ovom incidentu, isprovocirana majka objasnila da se umorila od pritisaka koje žene trpe kada doje u javnosti.

(Telegraf.rs/Independent)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ceca

    8. avgust 2018 | 08:40

    Bože kakav smo to narod postali? Sex uživo na televiziji ,gole guze,grudi 6 ,sve je to normalno gledati,ali nije normalno da majka doji bebu na javnom mjestu. Zar nismo poremećeni? Ima li nam spasa? TEŠKOOOO!!!!

  • Milena

    8. avgust 2018 | 09:05

    Majka doji bebu jer je beba gladna ! Sta tu bolesnicima nije jasno ? Zasto se ne bune kad vide devojke sa izbacenim sisama kako setaju gradom , ispala im i guzica i bradavice i to im je lepo . Zenske grudi i sluze da bi prehranile , a ne da bi se pokazivale kao poziv na seks . Majke samo napred i ne obazirite se na bolestan svet , najvaznije je zdravlje vase bebe !

  • ccc ccc ccc ccc

    8. avgust 2018 | 11:30

    SAMO DOJITE MAME SVOJE BEBE , A OVI SMRADOVI STO SE BUNE NEKA NE GLEDAJU . KOJI IDIOTIZAM !! ONI KADA SU GLADNI ZDERU NA SVAKOM KORAKU PO ULICAMA , KAFICIMA.....E I ONI ONDA NEKA SE PIKRIJU PO GLAVI , KRETENI. NAJLEPSA SLIKA JE MAJKA KOJA DOJI BEBU . STA TREBA , DA SVE MAJKE SEDE KOD KUCE DOK BEBE NE PROGOVORE . E PA NECE MOCI . ZAINAT DOJITE SVOJU DECU SVUDA I U SVAKO VREME , CIK DA NAM NEKO ZABRANI . ZABRANITE OVE PROFUKNJACE SA GOLIM SISAMA I GUZICAMA DA SETAJU GRADOM !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA