Posao iz snova nalazi se na prelepom grčkom ostrvu: Jedini uslov je da volite mačke jer će vam društvo praviti njih 55 (FOTO)

Radno mesto donosi besplatno stanovanje u kući sa svim plaćenim troškovima i platu od 320 funti (408 dolara) mesečno

  • 5

Utočište "God's Little People Cat Rescue" traži osobu koja će čuvati 55 mačaka na prelepom grčkom ostrvu Siros. Troškovi života su plaćeni, a srećnik koji dobije posao primaće i platu.

Ukoliko volite mačke, ovo može biti vaš posao iz snova!

Ispod njega je bio ambis, sekunde su ga delile od smrti: Pružio je ruku prijatelju da ga izvuče, a on se valjao od smeha (VIDEO)

Naime, utočište "God's Little People Cat Rescue" traži osoba koja će im pomoći oko čuvanja čak 55 mačaka. Ovaj posao nudi se na grčkom ostrvu Siros, a pored druženja i maženja sa krznenim životinjama, zaposleni će dobiti potpuno plaćeni boravak, privatnu baštu a primaće i platu.

Par koji je do sada vodio svetilište i brinuo o mačkama rešio je da nastavi dalje i ponudi svoj posao nekome drugom, piše Dejli mejl.

Od radnika se traži da brine o mačkama, čuva ih, hrani, čisti za njima i daje im lekove.

Radno mesto donosi besplatno stanovanje u kući sa svim plaćenim troškovima i platu od 320 funti (408 dolara) mesečno.

Džoan Bovel iz Danske i njen suprug preselili su se na ostrvo iz zdravstvenih razloga, a utočište su vodili od 2010. godine. Sada su rešili da probaju nešto drugo.

Oglas je objavljen na Fejsbuk stranici svetilišta "God's Little People Cat Rescue".

- Iz iskustva, posao je najpogodniji za one koji imaju od 45 godina pa naviše, koji je odgovoran, pouzdan, iskren i sa srcem od zlata. Pored hranjenja, mačkama je potrebna ljubav i pažnja - navodi se između ostalog u postu.

Konkurs za posao otvoren je do kraja avgusta, a novi radnik preuzeće brigu o mačkama od 1. novembra ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja...RS

    13. avgust 2018 | 18:40

    Idealno za mene posto volim sve zivotinje.

  • Blagoje

    13. avgust 2018 | 17:59

    Kako konkurisati...?

  • Cat

    15. avgust 2018 | 22:32

    Naučnici su dokazali da ljubitelji maćaka vole i druge životinje, žive duže, imaju viši IQ i zdravije srce. Lično, mislim da bi mi plaćeni boravak na grčkom ostrvu sa macama o kojima treba brinuti, uz platu i mir, bilo previše zadovoljstva. Mene bi ta nirvana, bojim se, ubila...🙃 Jedino što ovde ne piše, a veoma je bitno, jeste veterinar, tj. da li je u blizini...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA