≫ 

Ovom mladiću neće biti dobro kad se probudi, ali bukvalno: Posle lude noći i teškog pijanstva u Kavosu zaspao je na najčudnijem mestu (VIDEO)

Malo je verovatno da se akter ove polu-akrobacije seća kako je ovo uspeo

  • 1

U ludom provodu na letovanju neretke su situacije da se pomalo pretera sa alkoholom. Ali, jedan dečko, može se reći - "prešao je igricu", završivši na krovu u Kavosu, u Grčkoj.

"Razglednica" je zahvaljujući društvenim mrežama stigla kući pre mladića, jer su ga iz jedne od okolnih kuća snimili, umirući od smeha.

Dečko, gde si ti pošao? Rus se na plaži nabacivao zgodnim Srpkinjama, a kada mu je naišla supruga, video je sve zvezde (VIDEO)

Kada "dođe k sebi"  i smisli kako da objasni ocu i majci opasan kraj pijanstva, imaće materijala za prepričavanje prijateljima.

Sigurno je samo da je pored lude sreće da se ne povredi zauzeo najneudobniji mogući položaj, te se neko vreme očekuju problemi sa kičmom. Ako se uskoro autobusom vraća kući - jao li ga njemu.

Zbog oporavljanja od mamurluka dan na plaži nije u celosti propao, jer će sa prvim zracima sunca u gaćama, ako se ne uspava, malo i pocrneti. A ima i naočare za sunce.

Na društvenim mrežama malo ko je osudio opasan podvig, već su mnogi označili prijatelje u komenarišući da im je duhovito ili prepoznajući sebe u sličnoj situciji.

VIDEO Veliki petak se pretvorio u paradu pijanstva:

(Telegraf.rs/M. Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DDF

    13. avgust 2018 | 21:51

    To su ti"cuveni engleki turisti"na krfu(kavos)i zakintos(laganas).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA