≫ 

Seksi robijašica zaludela žene! Iz jednog razloga hitno je žele van zatvora, a na tome bi mogla da zgrne bogatstvo (FOTO)

Nasminkana bez greške i u zatvoru

  • 2

Maršala Perkins (19) iz Teksasa je uhapšena jer su kod nje pronašli dva grama marihuane. U policiji su je fotografisali, a njena fotografija uskoro je postala viralni hit.

Iako je fotografija stara nekoliko meseci nedavno ju je otkrila jedna korisnica Tvitera i uskoro su usledili lajkovi. Ženama se, naime, svidelo kako je Perkins našminkana.

Sva hrana iz ovog kontejnera u supermarketu je besplatna: Ako su je neki bacili, drugi će je sigurno pojesti (VIDEO)

- Oslobodite je, treba nam da nas uči šminkanje - samo je jedna od brojnih poruka podrške.

- U početku mi je bilo neprijatno jer se moja fotografija toliko proširila, ali pošto sam pročitala pozitivne komentare pomislila sam da to i nije tako loše - kaže Maršala.

 
Blurry but you get the picture #BWM 💄A post shared by Marshala Perkins 🌸 (@marshalaaaa_) on

Ubrzo joj je skočio broj pratilaca na Instagramu, a jedna kompanija joj je ponudila da za njih napravi svoju make-up kolekciju. Nedavno je pokrenula svoj Jutjub kanal, iako još nije objavila tutorijale na njemu.

Uskoro bi trebalo na Jutjubu da objavi video na kojem će pokazati kako se šminka.

Svojevremeno je Džeremi Miks izazvao sličnu pometnju kada je objavljena njegova fotografija nakon hapšenja. Kada je izašao iz zatvora ponuđen mu je posao manekena, a sada čeka dete sa bogatašicom.

Seksi skejterka pokazala celoj plaži koliko je razgibana:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • NMP KV

    14. avgust 2018 | 23:38

    Dva grama. Ma svašta. Kod nas deca osmi razred bez pet ne polaze u školu. Tako je bar u Kraljevu a verujem da ni u drugim gradovima nije bolje.

  • Srboljub

    14. avgust 2018 | 22:57

    Savršeno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA