Deca žude za skupim rođendanskim poklonima, ali za ovu devojčicu prazna kutija bila je najlepši dar na svetu

Roditelji su želeli da sa celim svetom podele svoju sreću i avanturu

  • 3

Obična prazna šarena kutija zapravo je najlepši dar koji je jedna devojčica može da dobije. Naročito ako je pola svog mladog života provela po hraniteljskim porodicama, da bi u poklonu našla samo dve reči - "bićeš usvojena".

Pejdž Zezulka objavila je na svom Fejsbuk nalogu snimak koji je mnogima ulepšao dan. Ali, što je najbitnije, poruka koju njen snimak nosi ulepšala je njenoj ćerki život.

Da li je ovoj bebi potrebno tuširanje nakon što ju je "okupao" pas? (VIDEO)

Na snimku se može videti kako devojčica otvara rođendanski poklon svojih roditelja u kome piše "biću usvojena". Salva emocija koja je preplavila ovu porodicu, koja osim nje ima još dvoje nebiološke dece, nakon saznanja da će se ostvariti njihove najdublje želje.

- Ovo je dan kada smo našoj ćerki rekli da će biti usvojena. Molila se da bude usvojena, kao i njen brat i sestra, a za lepe vesti smo saznali za njen rođendan. Niko nije mogao da dobije bolji poklon. Deci je teško da idu od hraniteljske do hraniteljske porodice. Usvajanje je neverovatna stvar i želimo celom svetu da kažemo da usvajanje starije dece i njihovih braća i sestara je najlepša avantura koju biste poželeli - rekla je Pegi, prenosi britanski "Metro".

Ona je dodala da je njeno troje usvojene dece provelo 1.128 dana u hraniteljskim porodicama. Više od tri godine živeli su u stalnoj nesigurnosti, ne znajući gde će da završe.

Sada im je ne samo ovaj sjajni bračni par ulepšao život, već su oni upotpunili njihov.

VIDEO: Ona voli svog bernardinca

(Telegraf.rs/Metro.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • bobi vranje

    29. avgust 2018 | 09:52

    Odavno nisam video nista lepse!

  • Igor

    29. avgust 2018 | 10:29

    U meni je su proradile emocije. Ovakve ljude, sa ovakvim srcem Bog treba nagraditi tako sto ce im dati i biolosko dete. Svaka cast!

  • Marko

    2. septembar 2018 | 14:48

    Koliko mi imamo deteta koji su hraniteljskim porodicama sto o njima niko ne pise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA