Dve Britanke izašle iz automobila i narsnule jedna na drugu: Dete vrištalo i plakalo dok su se one tukle kao pomahnitale

Prolaznici koji su ih snimali takođe su im dobacivali da prestanu i da se vrate u automobile

  • 3

Dve žene iz Northamptona u Velikoj Britaniji izašle su iz automobila i potukle se nasred ulice, što prolaznici koji su se zatekli oko njih nisu propustili da snime.

U dramatičnom videu vidi se Debora Hokins (52), kako baca drugu ženu na asfalt i tuče je, dok joj dete vrišti. Deobra je kasnije tvrdila da se samo branila od žene koja je napala jer je smatrala da joj je oduzela prednost.

Umetnica koja se skinula ispred Mona Lize, ponovila performans na svetom mestu: Šokirani hodočasnici pokušali da je pokriju (FOTO)

Prolaznici koji su ih snimali takođe su im dobacivali da prestanu i da se vrate u automobile.

- Odjednom je stala uz moj auto. Nisam ni stigla da je pitam šta je bilo, već se zaletela na moja vrata i krenula da ih otvori - kaže Deborah, prenosi Daily Mail.

- Nije me briga što ona kaže. Samo sam je savladala, veća sam od nje. Samo sam je zgrabila i spustila na pod. Rekla sam joj da se vrati u svoj auto, ali je odbila, pokušala je da me zgrabi pa sam se branila - kaže Hokins čiji je sin očajnički vrištao i molio majku da prestane tući ženu.

Debora kaže da se sad boji da će je u gradu smatrati agresivnom, a zapravo je druga žena agresivno napala, što se ne vidi na videu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA