≫ 

Pariz ima Ajfelovu kulu, Piza Krivi toranj, a ovaj grad ponosi se plastičnim tunelom: "Treba da postane 8. svetsko čudo" (FOTO)

Neki su ga uporedili sa čuvenim Tadž Mahalom i nazvali ga "jednim od svetskih čuda"

  • 0

Dok Pariz ima Ajfelovu kulu a Piza Krivi toranj, u Velikoj Britaniji u regiji Kornvol prava atrakcija je plastični tunel ispred jednog supermarketa. Da, dobro ste čuli, u pitanju je vrlo jednostavna stvar koja koja nastala za nekoliko dana.

Ovaj tunel postao je najviše ocenjena atrakcija u primorskom letovalištu Korniš.

Ova plastična struktura dužine 70 metara dobila je više od 160 komentara, u kojem ga je većina ocenila "odličnim", piše Bi-Bi-Si.

Izdaje se stan u luksuznom delu grada, ali je jedan detalj u kuhinji zgrozio ljude: Da li biste vi živeli u njemu? (FOTO)

Neki su ga uporedili sa čuvenim Tadž Mahalom i nazvali ga "jednim od svetskih čuda".

Kažu da je najbolje mesto za razmišljanje Foto: tripadvisor.co.za/Adam C

Plastični tunel koji ide od supermarketa ka obližnjoj ulici opisan je kao "terapeutski".

- Nisam bio u Budeu ove godine i ovo je jedna od stvari koja mi najviše nedostaje. Tunel je pravo bogatstvo kada pada kiša i onda bude prepun kolica i ljudi, ali pretpostavljam da je to cena uspeha - napisao je jedan korisnik u komentarima.

Druga osoba je rekla kako obožava "prostor za razmišljanje".

- Imao sam puno sreće da živim u blizini tunela, posećujem ga bar jednom dnevno, obično je to u toku noći. To je bez sumnje najbolje mesto u univerzumu da zaustavite vreme i sredite svoje misli - napisao je drugi korisnik.

Neki su ga uporedili sa piramidama i Kineskim zidom, dok je bilo i onih koji smatraju da tunel treba da postane "osmo svetsko čudo".

Osoba koja je prva navela tunel na sajtu "TripAdvisor" a koja želi da ostane anonimna, rekla je da je to učinila jer mu se divila jedno vreme, ali da nikada nije mislila da će postati toliko popularan.

VIDEO: Ljudi, napravili su Star Wars motor a poseduje ga bivši vozač Formule 1:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA