≫ 

Skinula se ispred spomen-ploče poginulim vojnicima i slikala svoje gole grudi: "Svidelo bi im se, mislim da izgledam dobro" (FOTO)

Devojka se nije pokajala ni kada su je svi napali zbog ovog postupka

  • 5

Loren Henson, čije je umetničko ime Indiana, fotografisala se ispred spomen-ploče poginulim vojnicima u crkvi u Londonu. A zbog načina na koji je to učinila, izazvala je burne reakcije ljudi koji je prate na Instagramu.

- Ovo pokazuje da nemaš nikakvog poštovanja prema ljudima koji su dali život za ovu zemlju - napisao je jedan od korisnika ispod slike na kojoj Loren pozira polugola ispred ispisanih imena palih Britanaca.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by I N D I A N A (@indianathegirl) on

Ova devojka, inače model i pevačica, skinula je majicu i grudnjak te se, pokrivajući rukama grudi, fotografisala u kratkom šorcu i patikama za Instagram.

Neka igre počnu: Nova sezona TV serija već je na pomolu, sigurni smo da zbog ovih ostvarenja nećete pomisliti da izađete iz kuće (VIDEO)

Pop zvezda u usponu i majka dvoje dece objavila je još nekoliko fotografija, a na poslednjoj je objasnila zašto misli da njeno poziranje nije neprikladno.

- Ova imena iza mene, to su muškarci koji su poginuli, boreći se za našu slobodu. Živim u slobodnom svetu koji su oni stvorili i evo me, prihvatam svoje telo i slobodna sam. Stavite me 100 godina ranije, pred te vojnike, šta bi oni mislili? Šta bi rekli? Mislim da izgledam dobro ispred ovog zida. Nisam ovo napravila da nekog uznemirim i mislim da fotografije nisu uvredljive. Štaviše, ko god je gledao moj Instagram profil, mogao je ovo već videti... Naravno da imam poštovanja prema palim borcima. Ako sam ikoga uvredila, to nije bila moja namera - napisala je Indiana na Instagramu.

Pojedini pratioci stali su na njenu stranu.

- Da ste pitali bilo koga od ovih poginulih momaka da li bi želeli da se vrela i neverovatno zategnuta plavuša slika ispred njihove spomen-ploče, dok na sebi nema gotovo ništa, siguran sam da niko ne bi imao ništa protiv - neki su od komentara podrške upućenih Loren.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA