Italijani poludeli za seksom sa lutkama: U ovom bordelu se nedeljama čeka na red, a ovoliko košta termin od pola sata (VIDEO)

Mogu čak da biraju i pozu u kojoj će biti lutka. Lutke koštaju 2.000 evra, a nakon upotrebe peru se dva sata

  • 6

Italijani su napravili novi biznis, ali on nema nikakve veze sa hranom. U pitanju je bordel u kojim “glavnu ulogu” za seks preuzimaju lutke.

Ovo nije prvi bordel ove vrste u svetu, ali je zato prvi u Italiji i već je postao veoma popularan.

Bordel sa seksi lutkama otvorio vrata u susret Mundijalu: Saša, Nataša i Lolita raduju se da ugoste navijače, ali i fudbalere (FOTO) (VIDEO)

Nakon otvaranja ovog bordela prošlog ponedeljka, svi termini su rezervisani nedeljama unapred i već sada nema slobodnog termina, prenosi RT.

Lumi dols Torino, prvi italijanski bordel sa lutkama, pruža mušterijama sasvim novo iskustvo u druženju sa silikonskim lutkama.

Ovo zadovoljstvo košta 80 eura za pola sata, a mušterije mogu da biraju između sedam različitih ženskih lutki i jedne muške. Biraju i njihov izgled, ali i profesiju.

Mogu čak da biraju i pozu u kojoj će biti lutka. Lutke koštaju 2.000 evra, a nakon upotrebe peru se dva sata.

Sobe su opremljene krevetom, kupatilom i televizorom na kojem se prikazuju porno filmovi. Vlasnik bordela je španska kompanija.

Zanimljivo je da bordel radi samo preko dana i ono što je posebno naglašeno, jeste da nisu dozvoljene grupne rezervacije.

VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Rile

    10. septembar 2018 | 13:34

    Bolesni zabari

  • Zdt

    10. septembar 2018 | 13:35

    LUDACI

  • DORA

    10. septembar 2018 | 20:16

    Muskarci su definitivno nenormalni. Pedofili napadaju decu, prave incesste, siluju itd. sad, kako vidim na slici, vode ljubav sa pl. lutkama. Da li je to normalno, samo da zadovolje tu pozudu. Fuj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA