≫ 

Multimilioner (72) traži ženu: Srećnica će imati sve - karticu da kupuje dok ne padne, putovanja po svetu. Mora samo da uradi jednu stvar (VIDEO)

Sir Bendžamin, koji je potomak kralja Čarlsa II, ima nekoliko dvoraca i vlasnik je više kompanija

  • 7

Sir Bendžamin Slejd (72), multimilioner i aristrokrata iz Velike Britanije, koji je uznemirio svetsku javnost kada je prošle godine izjavio da traži "mladu, rasplodnu ženu" i dalje je sam, a sada je obznanio da je spreman da "začini" ponudu.

Slejd prošle godine je izjavio da njegova idealna saputnica treba da ima između 30 i 40 godina, i ne sme biti viša od 167 centimetara. Takođe, mora imati dozvolu da nosi oružje i da imati znanje o pravilima života u dvorcu.

Potrebno je samo da mu rodi naslednika, jer je u tome i poneta čitave potrage.

Milioner slupao svoj "ferari", a onda je upoznao svoju ženu Milenu koja je dobila rak: Tada je dao sve svoje pare i preselio se u kombi (VIDEO)

Ovaj ekscentrični aristokrata koji živi u dvorcu iz 13. veka u Somersetu, gostovao je u emisiji Dobro jutro, Britanija (Good Morning Britain) i izjavio da nije pronašao ženu, ali sad pokušava da bude "manje agresivan" u tome.

- Sada tražim romansu, želim da joj dam svoju kreditnu karticu da može da kupuje dok ne padne. Želim da je vodim na egzotična mesta, volim da jedem kraljevsku hranu i da putujem na tajne odmore - kazao je on, pa još i poručio da će njegova supruga imati godišnji džeparac od 56.000 evra.

Sir Bendžamin, koji je potomak kralja Čarlsa II, ima nekoliko dvoraca i vlasnik je više kompanija. Nada se da će njegova partnerka sve preuzeti, prenosi Radio Sarajevo.

- Ako bih našao ženu koja bi mogla da bude i izvršna direktorka, eh to bi bilo idealno. Dvoje za cenu jednog - dodao je i naglasio da zaista želi da ima naslednika.

- Imam brojne devojke, ali one imaju iznad 50 godina - ili ne žele ili ne mogu da imaju više dece - kaže on.

Kada su ga pitali da li je razmatrao da usvoji nekoga, odgovorio je: "U pitanju su moje godine. Rekli su mi da sam star da usvojim i da sam desničarski nastrojen - ako ste lovac, ako volite oružje, ribolov i jedete meso, teško ćete usvojiti dete".

VIDEO: Ova devojka zaradi 65.000 dolara po jednoj fotografiji na Instagramu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA