≫ 

Dečak (10) ispao iz kućice na drvetu jer su ga napale ose, pa pao na viljušku za roštilj: Mislili su da će umreti, ali je život pobedio (FOTO)

Roštiljska viljuška koja mu je prošla kroz vrat, nije povredila nijedan važan krvni sud. Nije došla do mozga, a nije povredila ni kičmenu moždinu

  • 3

Desetogodšnji Amerikanac Ksavijer Kaningam iz Misurija, nedavno je preživeo pravu dramu, kada je iz kućice na drvetu pao na zemlju i to pravo na viljušku za roštilj koja mu je probušila vrat.

Ksavjer se tog dana, kao mnogo puta ranije, igrao u kućici na drvetu, sve dok ga nisu napale ose. U nameri da im pobegne, okliznuo se i pao na tlo.

>>> Pijani i nadrogirani klinci nenormalno skaču u vodu, a kada načine jednu od dve kobne greške, lome vrat i završe kao biljke!

Potpuno neverovatno, ali nakon ovakvog uboda, dečak srećom neće imati nikakvih posledica - Foto: Tanjug/AP/Shannon Miller

Možda i ne bi bilo tako strašno, da mališan nije pao na viljušku za roštilj koja mu je prošla kroz vrat. Uplašen i uplakan, potrčao je prema kući tražeći majku.

Kada ga je ugledala, žena se odsekla od straha, ali je bila dovoljno pribrana da ga što pre odvede u bolnicu. Ksavijer je sve vreme mislio da će umreti.

Ipak, dečak je imao neverovatnu sreću. Roštiljska viljuška koja mu je prošla kroz vrat, nije povredila nijedan važan krvni sud. Nije došla do mozga, a nije povredila ni kičmenu moždinu.

Kako je rekao lekar koji ga je operisao, strano telo je relativno lako uklonjeno iz dečakovog vrata i mališan neće imati nikakvih trajnih posledica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sreca

    13. septembar 2018 | 21:59

    Au...neka si ziv i zdrav...

  • Elvir

    13. septembar 2018 | 23:45

    Imao si sreće dječače !! Hvala bogu da nije oštećeno ništa što bi ugrozilo život djetetu !! Hvala Allahu ,Stvoritelju 7 nebesa ,Kursija i Arša !!! Pozdrav i żiv bio !!!

  • vosika snezana

    18. septembar 2018 | 09:44

    Andjeli sa njime, i velia steca i dobrim dr.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA