≫ 

Melaniji sevnula butina dok je hodala u lepršavoj haljinici, a svi su je u međuvremenu napali zbog simbola njenog brutalnog šešira (FOTO)

Melanija je tokom posete Keniji imala priliku da se upozna sa stanovništvom ove zemlje, ali njen jedan gest se nije svima dopao

  • 5

Melanija Tramp je trenutno sama na prvom velikom internacionalnom putovanju, a fotografije njenih aktivnosti obilaze svet. Tokom njega je obišla i Afriku, a fotografija koja je nastala na aerodromu u Najrobiju u Keniji, izazvala je veliku pažnju. Prva dama Amerike je još jednom došla u žižu javnosti zbog svog stila, ukusa i slobodnijeg načina oblačenja.

Melanija Tramp se na aerodromu pojavila u zelenoj haljini sa motivima životinja i umerenim izrazom koji je otkrio izvajanu figuru prve dame Amerike.

Foto: Tanjug/AP

Melanija prvi put bez Trampa na putovanju pokazala više nego što treba: Prvoj dami Amerike nemirna haljina zadala muke (VIDEO)

Melanija Tramp u Keniji Foto: Tanjug/AP

Crvenim tepihom prošetala je u braon cipelama koje su se slagale sa motivima na haljini i kaišem.

Melanija na aerodromu u Keniji Foto: Tanjug/AP

Frizura i odevna kombinacija, pokazali su još jednom da žena Donalda Trampa i te kako ima ukusa i stila. Kad god se pojavi u javnosti svojim odabirom garderobe privlači pažnju i pokazuje kako na ženi najprivlačnije izgleda elegantna kombinacija.

Foto: Tanjug/AP

Melanija je tokom posete Keniji imala priliku da se upozna sa stanovništvom ove zemlje. Posebnu pažnju je posvetila deci. Za druženje sa mališanima izabrala je da obuče belu košulju, braon pantalone i takve čizme. U ovoj kombinaciji prva dama Amerike je naprosto sijala.

Prva dama Amerike se družila i sa slonovima Foto: Tanjug/AP

Tokom boravka u Keniji, Melanija Tramp se potrudila da se što više informiše o problemima koji potresaju ovu afričku državu. Takođe je pronašla vremena da se "druži" i sa životinjama.

Melanija pomazila slonče, a ono htelo da joj uzvrati: Prva dama se prepala pa je reagovalo obezbeđenje (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

BELI ŠEŠIR IZAZVAO NAJVIŠE PAŽNJE

Melanija je tokom posete Keniji nosila beli šešir, onakav kakav su nosili evropski istraživači i carski administratori u Africi, pre nego što su pokorili narod na ovom kontinentu. Ovakvi šeširi su nakon pokoravanja postali statusni simbol i simbol ugnjetavanja u Africi. Zbog toga su je toga su mnogi napali jer, kako tvrde na društvenim mrežama, ovaj gest nije bio adekvatan za tu priliku.

"Zabranjeni" šešir izazvao veliku pažnju Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Melanija prvi put bez Trampa na putovanju umalo da ostane bez suknje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Celjan

    6. oktobar 2018 | 11:33

    Au bre, al su se osuli na Melaniju. Nikom nista nije po volji. Prate svaki njen korak, da bi nesto pogresila i da se to objavi. Prvo, zena je simbol elegancije, prva dama Amerike, prelepa, nasa je bre, Slovenka. Trudi se da nesto uradi i to treba postovati, a ne pljuvati po svemu sto uradi.

  • Sima kosmos iz dalekog svemira

    6. oktobar 2018 | 11:55

    Zgodna i lepa žena pa šta ako joj je sevnula butina kad će ako sada neće

  • Mimi

    6. oktobar 2018 | 12:55

    Pa kad ima butine. I to kakve. Samo napred. Dobra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA