≫ 

Četiri dana droge, orgija i bluda sa 60 žena koje čekaju da na sve načine zadovolje muškarce: Zavirite u festival seksa! (FOTO) (VIDEO)

Među gostima su navodno poznate pop zvezde, jedna iz Amerike i jedna iz Velike Britanije

  • 3

Kontroverzni četvorodnevni seks festival koji nudi neograničene količine droge, alkohola i orgija s prostitutkama vraća se ove godine na privatno karipsko ostrvo, nakon što je prošle godine izazvao veliki bes, pa je na kraju bio otkazan pod pritiskom kolumbijskih vlasti.

Ove godine na ostrvu seksa muškarcima će biti ponuđene po dve Latinoamerikanke, seks šou uživo, žurke na luksuznoj jahti i razna iznenađenja.

Cena za četiri dana iznosi 5.700 evra.

Muška noga na njega ne sme da kroči: Ovaj raj usred mora je stvoren samo za žene (FOTO)

Seks festival događa se na privatnom karipskom ostrvu na kojem droga nije zabranjena, a muškarcima se obećava "neograničeni seks", menjanje partnerki i ispunjavanje svih seksualnih fantazija dok se zabavljaju "poput milionera", tvrde organizatori.

Prošle godine ostrvo seksa izazvalo je bes, a mnogi su ga nazvali "odvratnim" i "jezivim" i pozvali vlasti da istraže šta se događa na njemu. Organizatori su tvrdili da su premestili seks zabavu na drugu lokaciju zbog sigurnosnih razloga, a ne besa javnosti. Kasnije su objavili planove za novogodišnju verziju žurke, a ove se godine vraćaju s novom veb stranicom i Jutjub videom punim seksi kadrova.

Javnost ih je optužila za trgovinu ljudima, a organizatori su odbacili ove optužbe, tvrdeći da je žurka legalna u neimenovanoj zemlji, a sve žene učestvuju svojevoljno i starije su od 18 godina. Heštegovi na društvenim mrežama otkrivaju da je reč o Karibima i Kolumbiji.

Cena za četiri dana iznosi 5.700 evra; Printskrin: Youtube/Daily FineVids

Na stranici piše da će se 60 žena potruditi da ugodi muškarcima "koji će se osećati poput kraljeva". Dodaje se da su sve žene testirane i da nemaju seksualno prenosivih bolesti. Festival bi trebao da se održi od 14. do 17. decembra.

- Gosti ne ulaze u Kolumbiju, nego dolaze ravno na Karibe, pa kolumbijska policija i vlasti nemaju nikakve veze s ovim. Ne možemo da otkrijemo u kojoj se zemlji nalaze devojke, ali sve što možemo da kažemo jeste da su dobro plaćene i nisu ni na koji način prisiljene na ovo. Prodali smo 23 ulaznice za seks ostrvo, a naši klijenti dolaze iz celog svijeta. Svi su platili cenu od 5.700 evra koja uključuje neograničen seks, hranu itd. - tvrde organizatori.

Muškarci će se osećati poput kraljeva; Printskrin: Youtube/Daily FineVids

Među gostima su navodno poznate pop zvezde, jedna iz Sjedinjenih Država i jedna iz Velike Britanije, dok je 16 muškaraca platilo dodatnih 8.700 evra da na ostrvu uživaju nedelju dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA