Hitler je bio gej i voleo je tinejdžere: Tajni dosije otkriva da je nacističkog vođu privlačio muškarac sa nadimkom "gospođica Ana"

Hitlerova seksualnost predmet je debati više od pola veka, a istoričari i biografi pokušavaju da otkriju misteriju nacističkog vođe još od njegovog samoubistva na kraju Drugog svetskog rata

  • 2

Prema tajnom CIA dosijeu o nacističkom vođi koji je sastavljen 1942. za vreme Drugog svetskog rata, Adolf Hitler je bio gej i imao je naklonost prema tinejdžerima. Nacistički vođa imao je "homoseksualnu crtu" i mladost je proveo u hostelu u koji su odlazili muškarci koji su tražili "muškarce za homoseksualne užitke".

Dosije koji je sada otkriven, na sebi je imao oznaku "tajno", a sastavila ga je Kancelarija za strateške usluge, preteča CIA-e i sastoji se od biografskog opisa nacističkog vođe. Dokument je sastavljen skoro godinu dana nakon što su SAD ušle na strani Antante u Drugi svetski rat, piše Dejli star.

Jedan od poslednjih Hitlerovih naslednika živi u Americi: Na njegovoj kući se vijori zastava SAD, voli Angelu Merkel, a prezire Trampa

U dosijeu se navodi kako se Hitler upoznao sa "mladim žigolom i libertancima" tokom svog boravka u Beču pre Prvog svetskog rata.

Hitlerova seksualnost predmet je rasprave od kraja rata Foto: Guliver/Keystone/Getty Images

Hitlerova seksualnost predmet je debati više od pola veka, a istoričari i biografi pokušavaju da otkriju misteriju nacističkog vođe još od njegovog samoubistva na kraju Drugog svetskog rata.

Poznato je da je imao dugogodišnju ljubavnicu Evu Braun, koju je oženio noć pre svog i njenog samoubistva, a veruje se da je bio zaljubljen u svoju vlastiti nećaku Geli Raubal.

Za vreme Drugog svetskog rata nacistički diktator bezobzirno je progonio homoseksualce, a čak 15.000 njih poslato je u koncentracione logore.  Oni koji nisu poslati u logore morali su da nose pink zvzedu. Hitler je jednom gej zajednicu opisao "opasnom kao kuga".

Upravo činjenica kako su šefovi obaveštajnih agencija prihvatili mogućnost da je Hitler imao homoseksualne sklonosti za vreme rata govori kako postoji mogućnost da je to istina.

Dosije sadrži potpunu analizu Hitlerove ličnosti, interesa, fizičkog stanja, prehrane, religije i seksualnost.

Hitler sa svojom ljubavnicom Evom Braun Foto: Guliver/Keystone/Getty Images

KO JE "GOSPOĐICA ANA"?

Iako analiziraju njegove veze sa ženama, kao i Hitlerovu želju za partnerkom koja će biti "pola majka, pola draga", dosije u detalje donosi Hitlerove homoseksualne sklonosti, piše Dejli star.

- Informacije koje su došle do mene dovele su do toga da Hitlera smatram sadomazohističkim tipom čoveka koji ima moguće homoseksualne tendencije u sebi - piše u dosijeu.

Smatra se kako je nacistički vođa imao seksualnu privlačnost prema Rudolfu Hesu, njegovom zameniku koji je uhapšen 1941. godine. A Hesu je nadimak bio "gospođica Ana" od strane drugih pripadnika nacionalsocijalističke stranke zbog njegove navike da na balove dolazi obučen kao žena.

U dokumentu se navodi kako su Hitlera privlačili tinejdžeri i da on nije imao homoseksualne veze tokom svog života u Beču.

Hitler je imao naklonosti prema tinejdžerima, navodi se u dosijeu Foto: Guliver/Keystone/Getty Images

Tajni dosije navodi kako je bio sklon povremenim histeričnim ispadima sadomazohističke naravi povezanim sa seksualnom frustriranošću. Dosije je zabeležio neuspele pokušaje Adolfa Hitlera sa suprotnim polom, kao i njegove razgovore s prijateljem Ernstom Hanfstaenglom gde je objasnio svoj bes prema ženama.

- Njegov seksualan život je dualan kao i njegovi politički stavovi. On je istovremeno homoseksualan i heteroseksualan, socijalista i vatreni nacionalista, žena i muškarac. I dok je pravi Adolf Hitler nedostižan za analizu, postoje neke činjenice koje dokazuju kako je njegova seksualna situacija neodrživa, pa čak i očajna. Mora biti psihička, ako i ne fizička prepreka koja čini seksualno ispunjenje nemoguće - zaključuje se u dosijeu.

Video: Šta bi bilo da Srbi nisu rekli NE Hitleru?

(Telegraf.rs/A. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Johnny Repp

    10. oktobar 2018 | 14:53

    E sada će neko još da izmisli da je, recimo, Kazanova bio žena. Najlakše je lupetati o i po mrtvima koji ne mogu da se odbrane.

  • Cc

    10. oktobar 2018 | 14:10

    Sta se tu vise ima filozofirat !!! Nisam psiholog,a i ovde nema puno za reci. Bio je kompletna budala ,sadista ,na granici totalnog ludila !!! Djela mu govore vise od reci!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA