Peperonata: zdrav prilog s paprikama i povrćem
0
0
Ovo je prilog, ali uz malo omiljenog sira - može da postane i ukusna večera...
Potrebno je:
Preporučujemo
NASLOVNE STRANE SUTRAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak, 12. decembar 2025. godine
Ovo evropsko proleće na Zvezdu miriše: Ivanić utišao Grac i odveo crveno-bele na korak od nokaut faze LE
- četiri paprike
- dva plava patlidžana
- dva zrela paradajza
- dve glavice crnog luka
- dva čena belog luka
- dva kašičice origana
- 4 kašike ulja
- so
Priprema:
Sve povrće očistiti i iseći na kockice ili rezance. Na ulju propržiti crni i beli luk, dodati povrće, posoliti, poklopiti i na umerenoj temperaturi kuvati oko pola sata. Umešati origano i pustiti da još jednom provri.
Foto-ilustracija: pixabay.com
Telegraf.rs)