Begova čorba sa bamijom
0
0
Ako do sada niste spremali bamiju - probajte, nećete se pokajati!
Sastojci:
Preporučujemo
Rus živeo 2 godine u Srbiji, sad odlazi i ne vraća se: Ovo je pravi razlog o kojem smo ćutali godinu dana!
Zvezda vodi protiv Šturma, VAR poništio penal za domaći tim
- 1/2 kg kokošjeg mesa
- 200 g šargarepe
- koren celera i peršuna
- 50 g bamije (vrsta mahunarke)
- 20 g pirinča
- 2 dl pavlake
- 3 žumanca
- sok od limuna
- so
Priprema:
Meso i povrće stavite u vodu, posolite i skuvajte. Kada je gotovo, supu procedite, povrće i meso isecite na kocke i ponovo vratite u supu. Stavite na vatru i dodajte kuvani pirinač i bamiju. Pre serviranja u čorbu dodajte pavlaku i žumanca.
(Telegraf.rs)