Kako da ispržite meso, a da ostane sočno?
70
1
Ništa lakše, samo sledite ova uputstva!
Sigurno se i vama dogodilo da od prelepo izabranog komada mesa, posle prženja dobijete neprijatno tvrd i suv proizvod? Svakako ne želite da vam se to ponovo desi, pa zato postupite na sledeći način:
Preporučujemo
Rus živeo 2 godine u Srbiji, sad odlazi i ne vraća se: Ovo je pravi razlog o kojem smo ćutali godinu dana!
50 godina je na estradi, a kada mu stigne penzija - plače: "Davao sam šakom i kapom, sad poljubim poštara..."
- Pre prženja meso premažite uljem. Solite ga tek kada bude gotovo, jer će tokom prženja da izgubi vodu i biće zbog toga suvlje
- Ali! Ako ga niste premazali uljem, onda ga ipak posolite pre prženja - jer ako ga solite kasnije isteraće sve sokove, što ne želite.
Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:
(Telegraf.rs)