Kako da ispržite meso, a da ostane sočno?
70
1
Ništa lakše, samo sledite ova uputstva!
Sigurno se i vama dogodilo da od prelepo izabranog komada mesa, posle prženja dobijete neprijatno tvrd i suv proizvod? Svakako ne želite da vam se to ponovo desi, pa zato postupite na sledeći način:
Preporučujemo
Dule Savić otkrio zašto se Vujadin i Mirka nisu venčali: Glumica pričala da je ona kriva, a problem je bio ovo
Najjači udar na pušače do sada: Cilj - izbacivanje cigareta iz podaje! I Srbija mora da se uklopi
- Pre prženja meso premažite uljem. Solite ga tek kada bude gotovo, jer će tokom prženja da izgubi vodu i biće zbog toga suvlje
- Ali! Ako ga niste premazali uljem, onda ga ipak posolite pre prženja - jer ako ga solite kasnije isteraće sve sokove, što ne želite.
Telegraf Kuhinja - Svi recepti na jednom mestu, u plejlisti ispod:
(Telegraf.rs)