KINEZI OTKRILI TAJNU: Ovako izgleda novi iPhone 6 (FOTO)

"China Telecom" je na društvenoj mreži objavio fotografiju novog Apple-ovog proizvoda - iPhone 6. Tom prilikom je potvrdio da će prodavati i otključan telefon koji će biti kompatibilan sa brojnim operatorima u Kini

Kompanija Apple u septembru tek treba da zvanično predstavi iPhone 6, ail to nije sprečilo kineskog partnera da objavi post na azijskoj društvenoj mreži Weibo u vezi sa novim telefonom.

Oni su postavili i sliku, kao i neke nove informacije u vezi sa iPhone-om 6. Apple-ov telefon će sada sadržati nekoliko radija koji će biti kompatibilni sa bežičnim mrežama koje uključuju TDD-LTE, FDD-LTE, WCDMA, CDMA2000, GSM i CDMA1X.

"China Telecom" je tom prilikom potvrdio da će prodavati i otključan iPhone 6 koji će biti kompatibilan sa brojnim operatorima u Kini.

Ukoliko je u pitanju zvanična fotografija koju će operatori koristiti za promociju telefona kada ga Apple i zvanično predstavi, to znači da su ranije glasine u vezi sa zaobljenim dizajnom i bočnim dugmetom za paljenje tačne.

Takođe se očekuje da će iPhone 6 dolaziti u dve varijante - sa ekranom od 4.7 i 5.5 inča, a zvanično predstavljanje novog Apple-ovog proizvoda trebalo bi da bude 9. septembra.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor:techradar.com)