DRASTIČNO SKUPLJI: iPhone 6 stiže za 10 dana u Srbiju, evo koliko će koštati!

Iz pet prodavnica mobilnih telefona potvrdili su da novi iPhone-i stižu već u oktobru, ali neke prodavnice tvrde da će ih imati već za 10 dana

iPhone 6 i iPhone 6 Plus, moći će navodno da se nabave i u Srbiji u isto vreme kada bude počela prodaja u Americi i ostatku sveta. Razlika je samo što će najskuplja verzija bez paketa u Evropi koštati oko 1.000 evra, a kod nas neverovatnih 2.000, takođe bez paketa.

Poređenja radi, već je objavljeno da će iPhone 6 Plus u Americi, sa ugovorom kod mobilnog operatera, koštati od 299 dolara naviše (uz mesečne rate i paket), dok će u Evropi najjeftinija verzija koštati 800 evra - model 16 GB bez SIM kartice. iPhone 6, manji model, koštaće od 199 dolara u Americi uz ugovor s operaterom, dok će na primer u Nemačkoj koštati od 699 evra naviše (16GB). Kod nas će isti model bez paketa biti oko 1.000 evra.

Iz pet prodavnica mobilnih telefona potvrdili su da novi iPhone-i stižu već u oktobru, ali neke prodavnice tvrde da će ih imati već za 10 dana, piše "24 sata". Cena najjačeg modela, iPhone-a 6 plus sa 128 gigabajta će koštati oko 2.000, dok će isti model bez paketa u Evropi biti 1.000 evra.

- iPhone se u svetu kupuje u okviru paketa sa karticom. Međutim, pošto kod nas operateri nemaju iPhone u svojoj ponudi, u Srbiji se on ne može kupiti u paketu, pa će stoga i biti skuplji. Mislim da je i u Nemačkoj najniža cena bez paketa oko 800, 900 evra, tako da očekujemo da kod nas bude oko 1.000 - kažu u jednoj prodavnici mobilnih telefona.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.rs)