Da li znate koliko se novih iPhone-a do sada savilo? (VIDEO)

Sajt "One of the Nine" ponovo je vratio problem sa savijanjem novih iPhone-a u žižu javnosti. On je napravljen još u septembru i tada je imao za cilj da pronađe devet korisnika koji su prijavili savijanje, ali ih je zapravo otkrio mnogo više

Apple je prošlog meseca izjavio da je primio samo devet žalbi da su se iPhone 6 i 6 Plus korisnicima savili u roku od šest dana od kupovine. Mnogi su smatrali da je problem nazvan "Bendgate" prenaduvan, ali, da li je zaista tako?

Na internetu se pojavio sajt pod imenom "One of the Nine" koji je pomenuti problem ponovo vratio u žižu javnosti. Naime, tvorac ovog sajta je na njemu objavio video u kojem je navodno 300 različitih iPhone 6 i 6 Plus modela savijeno, a sve zbog lošeg kvaliteta izrade. Sajt je napravljen još u septembru i tada je imao za cilj da pronađe devet korisnika koji su prijavili savijanje, ali ih je zapravo otkrio mnogo više.

- Cilj ovog  sajta je da se podigne svest korisnika o problemu savijanja novih iPhone-a, kao i da Apple preuzme odgovornost za ovaj problem - stoji na sajtu.

Kreator sajta koji je želeo da ostane anoniman, rekao je da nisu svi korisnici čiji su telefoni savijeni dobili isti tretman u Apple-u. Neki su na primer dobili besplatnu zamenu, dok su drugi morali da plate popravku.

Podsetimo, problem sa savijanjem iPhone-a 6 i 6 Plus pojavio se nekoliko dana nakon početka prodaje.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com)