ZVER: Ovakav računar bi poželeo svaki GEJMER

Gigatron je kao i uvek omogućio izvanredne načine plaćanja, jer svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. To se naravno odnosi i na ovaj fenomenalni računar

Gigatron je spremio neverovatnu ponudu za sve ljubitelje kvalitetnih i jakih desktop mašina. U pitanju je Gigatron Intel Core desktop računar koji je napravljen da bude prilagodljiv korisnicima.

Ovaj kompjuter pokreće Intel i5 procesor sa gaming pločom, 8 GB RAM memorije na 1866 MHz iz Kingston HyperX Fury serije, hard disk od 1 TB, a sve to je spakovano u Cooler Master Force kućište sa napajanjem od 500W .

Međutim, najbitnija stvar u celoj ovoj akciji jeste slot za grafičku kartu koji je slobodan, pa korisnici mogu samostalno izabrati potrebni model grafike i time po sopstvenoj želji usmeriti snagu ovog desktop računara.

Zbog toga je Gigatron napravio super popust za nVidia GeForce GTX960 Strix grafičku kartu impozantne snage. Cena ove grafičke kartice sa 2 GB sopstvene memorije i Cuda procesorima, samo uz Gigatron Intel Core desktop računar je 30.490 dinara, što stavlja ovu grafiku u listu najpovoljnijih grafika iz moćne GTX960 serije.

Više informacija o akciji možete pogledati OVDE.

Gigatron je kao i uvek omogućio izvanredne načine plaćanja. Naime, svaki proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, i to BEZ KAMATE. Takođe, tu je i  Superkredit do 12 mesečnih rata, sa 0% učešća i 0% kamate. Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

(Telegraf.rs)