ĆAO, TVITERU, OVDE BARAK: Obama otvorio lični nalog. Pogledajte kako se dopisivao sa Klintonom!

Američki lider je dobio svoj lični nalog na društvenoj mreži Tviter, a među prvima je reagovao bivši predsednik Bil Klinton

Predsednik Sjedinjenih Država Barak Obama je nakon šest godina svog mandata otvorio lični nalog na društevnoj mreži Tviter. On je to istog trenutka podelio sa svojim pratiocima.

PAPA OPET TVITUJE: Internet je gubljenje vremena (GIF)

Američki lider je odlučio da se na kraju svog mandata uključi i na ovaj način u javne rasprave i diskusije, ali naročito da pristupi na njemu svojstven šaljivi način. Nakon "večeri komedije" koje kao po pravilu priređuje na tradicionalnim večerama u Beloj kući, on se pojavio i na ovo društvenoj mreži u sličnom maniru.

- Ćao, Tviteru! Ovde Barak. Stvarno! Šest godina sam tu, i konačno su mi dali moj lični nalog - npisao je na svom profilu. U ličnim podacima na profilu sebe je opisao kao "muža, oca i 44. predsednika SAD". Obama se prijavio pod Tviter imenom "@POTUS" (President of The United States), a nekadašnji predsednik Bil Klinton rešio je da pokaže da Obama nije jedini komičar među političarima, te ga je brže bolje upitao: "Ostaje li korisničko ime u vlasništvu kabineta? #pitam za prijatelja", aludirajući na kandidaturu svoje supruge Hilari za predsedničku funkciju.

Možete da pogledate profil američkog predsednika i ovu duhovitu prepisku OVDE, a možda i da ga zapratite, ako je vaš miljenk.

(Telegraf.rs/ Izvor: rollingstone.com)