Samsung za 13. avgust sprema nešto REVOLUCIONARNO!

Događaj pod nazivom Galaxy Unpacked biće održan 13. avgusta u Njujorku, a na njemu će najverovatnije biti predstavljena dva dugoočekivana uređaja

Južnokorejska kompanija Samsung je danas najavila predstavljanje novih uređaja koje će se održati 13. avgusta u Njujorku. Događaj pod nazivom Galaxy Unpacked najverovatnije će doneti dugoočekivane Galaxy Note 5 i Galaxy S6 Edge Plus pametne telefone.

Procurele prve fotografije Samsung Galaxy S6 Plus telefona. Da li vam se sviđa?

Predstavljanje uređaja iz Galaxy Note serije u avgustu je nešto novo za Samsung, s obzirom na to da su telefoni ove porodice uglavnom predstavljani u septembru.

Samsung sprema telefon koji će biti jak kao kompjuter!

Međutim, južnokorejski gigant se sve teže bori sa rivalom Apple-om, koji nove iPhone telefone takođe predstavlja u septembru. To je ujedno i glavni razlog zbog kog se Samsung odlučio da novi Note uređaj predstavi već u avgustu.

Očekuje se da će nova Samsungova perjanica Note 5 imati Super AMOLED ekran dijagonale 5.9 inča Quad HD rezolucije, 4 GB RAM memorije i USB Type-C konektor. Kućište je veoma tanko sa 7.9 milimetara, a spekuliše se da će baterija biti kapaciteta od 4.100 mAh.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)