NOVA TELEGRAF APLIKACIJA ZA ANDROID: Lepšu, bolju i funkcionalniju niste nikada videli (FOTO)

Pored toga što se sada Vesti nalaze na prvom mestu, Naslovna i Najnovije ih slede u stopu. Najveća promena je "Moj meni", koji se otvara prevlačenjem sa leve strane na desnu, dok vam obrnuti skrol otvara komentare na pojedinačnim vestima

STIGAO JE RADIKALNI REDIZAJN NAŠE ANDROID APLIKACIJE! I dalje je jednostavnog, elegantnog izgleda sa jakim akcentom na vizuelne elemente, i dalje proizvodi snažan estetski doživljaj, i dalje njen savremeni dizajn stvara utisak letenja po svetu kroz vesti informativnog, ozbiljnog, zabavnog i zanimljivog sadržaja.

Međutim, u odnosu na prethodnu verziju, koja je, takođe, naišla na veliko odobravanje, u ovoj ćete odmah primetiti da se na prvom mestu sada nalaze Vesti, iza kojih sledi Naslovna u kojoj ćete moći da nađete trenutni Fokus i 10 vesti koje se nalaze kao izdvojene u kajronu na vrhu sajta. Iza toga dolaze Najnovije vesti.

Dugmetom u gornjem desnom uglu možete da učitate najnovije vesti na svakoj pojedinačnoj kategoriji i potkategoriji. Sa jedne na drugu rubriku i dalje prelazite skrolovanjem desno ili levo, ili skrolujte glavni meni: izašli smo u susret svima, a posebno onima koji vole krupne fotografije u trenucima u kojima treba da se odluče za vest koju žele da pročitaju - primetićete da one i dalje dominiraju našom aplikacijom.

Kada se nalazite u pojedinačnoj vesti, skrol sa desna na levo vam prikazuje sve komentare koje ste vi i drugi čitaoci ostavljali.

Video-klipova ima pregršt na našem veb-sajtu, a u Foto-rubrici možete da uživate nesputanim skrolovanjem levo-desno: za razliku od prethodnih verzija aplikacije, fotografije su sada u fulskrinu. Dodirom na sliku uklanja se tekst i ostaje samo fotografija.

Najjednostavniji način da na svoj telefon instalirate našu aplikaciju je da u pretraživaču budete ulogovani na isti Gmail nalog na koji ste ulogovani na svom telefonu. Tada je dovoljno da kliknete na link koji je priložen ispod i aplikacija će sama početi da se skida i instalira: i krstarenje svetom informacija može da počne!

OS: Android 2.2 i noviji

Veličina: 1.9 MB

Broj instalacija: 100.000 – 500.000

Ocena: 4.2

Cena: Besplatna

SKINITE APLIKACIJU OVDE: Telegraf.rs

(Telegraf.rs)