ANDROID APP NEDELJE: "Nacrtajte nešto" zaludelo svet!

Mobilna igrica, u kojoj je cilj pogoditi šta se nalazi na tuđem crtežu i nacrtati nešto što bi drugi pogađali, trenutno je jedna od najpopularnijih na svetu

"Zinga" mora da je presrećna zbog prošlomesečne kupovine "OMGPOP" za 180 miliona dolara. Pored toga što je došla u posed onlajn igrica "Checker", "Pool" i drugih, zgrabila je i "Draw Something", koja je pre nekoliko dana postala najbrže rastuća originalna mobilna igrica svih vremena, tvrdi "VentureBeat".

Ludački popularna igrica, u kojoj je cilj nacrtati što vernije zadatu temu kako bi vaš protivnik pogodio šta je na vašem crtežu, i pogoditi šta je ili ko je nacrtan na tuđem crtežu, izbačena je pre ne više od dva meseca, i u prve dve sedmice od lansiranja preuzeta je neverovatnih 10 miliona puta! Vrlo brzo nakon toga, i besplatna i plaćena verzija postale su #1 na "Eplovom" Ajtjunsu. Na Gugl pleju već ima između deset i pedeset miliona preuzimanja!

Ukupan broj preuzimanja premašio je 50 miliona, sa šest milijardi crteža koje su korisnici izbacili - to je u proseku tri hiljade po sekundi.

Dakle, nema dvojbe.

Android app nedelje: Draw Something

(Telegraf.rs)