Milioneri otkrivaju kako se pripremaju za APOKALIPSU (VIDEO)

Multimilioneri iz sveta tehnologije se za eventualni smak sveta spremaju na krajnje čudne načine

Portal "Business Insider" pitao je nekoliko milionera iz sveta tehnologije kako se oni pripremaju za eventualni smak sveta, a njihovi odgovori su krajnje čudni.

SVETSKI MILIONERI SE MASOVNO SELE: Evo koja je njihova zemlja iz snova i zbog čega!

Tako je generalni direktor Reddita, Stiv Hafman, rekao da je uradio lasersku operaciju oka kako u slučaju apokalipse ne bi morao da zavisi od naočara za vid.

Antonio Garsija Martinez, bivši produkt menadžer u Facebooku, kupio je čitavo ostrvo i na njemu nagomilao zalihe generatora za struju, solarne panele i oružje.

Generalni direktor finansija u kompaniji Mayfield, Tim Čang, prisustvuje sastancima koji predviđaju različite scenarije preživljavanja u slučaju apokalipse. 

Jišan Vong, bivši generalni direktor društvene mreže Reddit, rekao je za "Business Insider" da je takođe uradio lasersku operaciju oka kako u postapokaliptičnom svetu ne bi zavisio od naočara.

Brojni drugi milioneri kupuju stanove u atomskom skloništu u Kanzasu. Tu se ispod zemlje nalazi 15 spratova sa stanovima u kojima se može živeti u slučaju da dođe smak sveta ili se desi neka nuklearna katastrofa. Cena stanova se kreće od 1,5 od 4,5 miliona dolara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)